Derbi öncesi Volkan’a şok gönderme: Oynayacak futbolcu değil

​Derbi öncesi Volkan’a şok gönderme: Oynayacak futbolcu değil
​Derbi öncesi Volkan’a şok gönderme: Oynayacak futbolcu değil

Fenerbahçeli eski futbolcu Serhat Akın, Galatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesinde Volkan Demirel hakkında ilginç açıklamalarda bulundu. Akın, Volkan Demirel’in futbolu bırakması gerektiğini vurguladı.

27 Ekim’de 36 yaşına girecek olan Volkan Demirel’in bu yılki performansı son dönemde en çok tartışılan konuların başında geliyor. Sezona kötü başlayan Aykut Kocaman tarafından yedek kulübesine çekilen Volkan’ın derbide oynayıp oynamayacağı ise en büyük tartışma konularından biri durumunda…

Haksızlığa mı uğradı?

Eleştiri oklarının hedefi olan Volkan Demirel bu sezon Süper Lig'de yalnızca 4 maçta forma giydi.Fenerbahçeli taraftarların büyük bir kısmı, sarı-lacivertli forma altında nice başarılara imza atan Volkan Demirel’in haksızlığa uğradığını ve en kısa zamanda takımdaki yerine dönmesi gerektiğini savunuyor.

“Futbolu bırakmalıydı”

Serhat Akın'dan derbi öncesi Volkan Demirel değerlendirmesi. Galatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesinde sarı-lacivertli takımın eski futbolcularından Serhat Akın, Hürriyet’e verdiği röportajda Volkan Demirel hakkında şoke eden yorumlarda bulundu. Akın, Volkan’ın futbol oynamaması gerektiğini vurguladı.

İşte o açıklama;

  • Fenerbahçe'de kaleci olayı yılan hikayesine döndü. Rüştü ağabeyi (Reçber) çok sayarım çok severim. Çok iyi işler yaptı. Şimdi baktığınızda konuşan yok Fenerbahçe'de. Sonradan Beşiktaş'a gitti vs. Bazen oyuncular biraz limitini bilmeli. Volkan Demirel'in de oynamayı uzatması ona zarar verdi. İyiyken bırakmalıydı. Zorlamaya gerek yok. Aslında Volkan Demirel, son 3-5 senedir böyle. İnişli çıkışlı bir performans sergiliyor. Kaleci dediğin sabittir. Fenerbahçe'de sürekli kaleci değişiyor. Ben hayatımda böyle iş görmedim. Volkan Demirel bırakın derbiyi normalde de oynayacak bir futbolcu değil.