Devlet Bahçeli: Beşiktaş iyi gitmiyor

Devlet Bahçeli düzenlediği basın mensuplarında gündeme ilişkin açıklamalarda bulurken.
Devlet Bahçeli düzenlediği basın mensuplarında gündeme ilişkin açıklamalarda bulurken.

MHP lideri Devlet Bahçeli, Süper Lig'de sıkıntılı günler geçiren Beşiktaş'ı değerlendirdi. Basın kuruluşlarının Ankara temsilcileriyle sohbet toplantısı gerçekleştiren Bahçeli, siyah beyazlı ekibin iyi gitmediğini ifade etti ve Türk oyuncuların az gol atmasına vurgu yaptı.

MHP lider Devlet Bahçeli, basın kuruluşlarının Ankara temsilcileriyle gerçekleştirdiği sohbet toplantısında hem siyasi gündeme hem de sportif gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Spor Toto Süper Lig’in ilk yarısını 26 puanla 7. sırada tamamlayan Beşiktaş hakkında konuşan Bahçeli, siyah beyazlı ekibin iyi gitmediğini ifade etti. Türk oyuncuların skora az katkı yapmasını da eleştiren MHP lideri, gol yollarında etkili olan isimlerin genellikle yabancı pasaportlu olmasına vurgu yaptı.

Devlet Bahçeli soruları yanıtlarken.
Devlet Bahçeli soruları yanıtlarken.

Devlet Bahçeli ayrıca Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’e de genç oyunculara yönelmesini tavsiye ederek, Türk futbolculara da gol yollarındaki etkinliklerini artırmaları yönünde çağrıda bulundu.

  • Beşiktaş iyi gitmiyor. Sabah haberlere bakarken dikkatimi çeken bir konu oldu. Ligin ilk yarısında en çok gol atanlar listesine baktığımda hep yabancı futbolcuların olduğunu, aralarında maalesef Türk olmadığını gördüm. Yok Portekizli, yok başka bir yer. Türk yok. Biz ne zaman kendi futbolcularımızı yetiştireceğiz, ne zaman gol atmayı öğreteceğiz?