Devlet Bahçeli'den "olaylı derbi" hakkında olay yorum

Devlet Bahçeli
Devlet Bahçeli

Milliyetçi Hareket Partisi Başkanı Devlet Bahçeli, Kızılcahamam Kampında olaylı derbi hakkında açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "Bir Beşiktaşlı olarak söylüyorum. Beşiktaş sahadan kaçmaz" ifadelerini kullandı.

Milliyetçi Hareket Partisi Başkanı Devlet Bahçeli, Kızılcahamam Kampın'da Fenerbahçe ile Beşiktaş arasındaki olaylı derbi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bahçeli, Şenol Güneş'e yapılanları şiddetle kınadığını ifade ederken "Bir Beşiktaşlı olarak söylüyorum. Beşiktaş sahadan kaçmaz" sözlerinin ardından salonda alkış tufanı koptu.

Devlet Bahçeli'nin olaylı derbi ile açıklaması şu şekilde:

                                    
                                    
                                    "İzleme imkanı bulamadım. Çünkü erken seçim çalışmalarıyla ilgili partide yoğunluğumuz vardı. Bu sebeple maçı takip edemedim. Ancak Beşiktaş'ın hocası Türkiye'nin hocasıdır. Türkiye'yi dünya üçüncülüğüne taşımış bir değerdir. Kendisine yapılmış bu saldırıyı şiddetle kınadım. Hocamı da aramak suretiyle geçmiş olsun dileklerimi bildirdim. Bir Beşiktaşlı olarak söylüyorum. Beşiktaş sahadan kaçmaz."
Devlet Bahçeli'nin olaylı derbi ile açıklaması şu şekilde: "İzleme imkanı bulamadım. Çünkü erken seçim çalışmalarıyla ilgili partide yoğunluğumuz vardı. Bu sebeple maçı takip edemedim. Ancak Beşiktaş'ın hocası Türkiye'nin hocasıdır. Türkiye'yi dünya üçüncülüğüne taşımış bir değerdir. Kendisine yapılmış bu saldırıyı şiddetle kınadım. Hocamı da aramak suretiyle geçmiş olsun dileklerimi bildirdim. Bir Beşiktaşlı olarak söylüyorum. Beşiktaş sahadan kaçmaz."