Devlet Bahçeli'nin derbi temennisi

Devlet Bahçeli grup toplantısında açıklamalarda bulunurken.
Devlet Bahçeli grup toplantısında açıklamalarda bulunurken.

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Pazartesi akşamı oynanacak Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinin berabere bitmesini temenni etti. Bahçeli ayrıca Beşiktaş'taki seçim çalışmalarına 06 BJK 001 plakalı Ford Mustang marka aracıyla katılacağının da altını çizdi.

MHP Lider Devlet Bahçeli, Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında Pazartesi akşamı oynanacak Beşiktaş – Fenerbahçe derbisinin sonuna ilişkin temennisini açıkladı.

Siyah beyazlı renklere gönül verdiği bilinen Devlet Bahçeli, derbiden beraberlik çıkmasını tavsiye etti. Beşiktaş’ın yenilmesi durumunda ortaya çıkacak tabloyu ‘ayıp’ olarak nitelendiren Bahçeli, diz çökene bir onların vurmanın kendilerine yakışmayacağını ifade ederek, “Fenerbahçe farklı düşünmeye başlar. 'Fenerbahçe diz çöktü, şuna bir de biz vuralım' yaklaşımı Beşiktaş'a yakışmaz. Kartallar yüksek uçar.” seklinde konuştu.

Devlet Bahçeli ayrıca, Beşiktaş’taki seçim çalışmalarına 06 BJK 001 plakalı Ford Mustang marka aracıyla katılacağının da altını çizdi.

  • "Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin berabere kalmasını tavsiye ederim. Beşiktaş yenilirse ayıp olur. Yenerse de Fenerbahçe farklı düşünmeye başlar. 'Fenerbahçe diz çöktü, şuna bir de biz vuralım' yaklaşımı Beşiktaş'a yakışmaz. Kartallar yüksek uçar. Benim Ford Mustang aracım var. Plakası da 06 BJK 001. Fırsat bulursam Beşiktaş'taki seçim çalışmasına onunla gideceğim. Biz farklıyız, Çarşı grubuyuz. Çarşı, Beşiktaş'ın ruhudur. Delikanlı çocuklardır."
Bu gönderiyi Instagram'da gör

🦅 MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin derbi temennisi beraberlik.

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()