Devre arası transfer çalışmaları hızlı başladı

Transfer dönemi 4 Ocak günü başladı ve 31 Ocak 2020 Cuma günü sona erecek.
Transfer dönemi 4 Ocak günü başladı ve 31 Ocak 2020 Cuma günü sona erecek.

4 büyük kulübün transfer çalışmalarına hızlı başlangıç yapmasının ardından Anadolu kulüpleri de nokta transfer çalışmalarıyla ikinci yarı hazırlıklarını sürdürmeye devam ediyor. Galatasaray'ın Onyekuru ve Saracchi, Trabzonspor'un da Ndiaye hamlesi ikinci yarı öncesi yarışı şimididen kızıştırdı.

Devre arasında hücuma takviye yapmayı planlayan Beşiktaş'ta gündeme sürpriz bir isim daha geldi;

Munas Dabbur bu sezon 9 karşılaşmada 3 gol kaydetti.

Sevilla'da forma şansı bulamayan Munas Dabbur. 27 yaşındaki golcü oyuncunun menajeri Milos Malenovic, Beşiktaş'ın oyuncu ile ilgilendiğini ve görüşme yaptıklarını kaydetti.

Fenerbahçe'de ilk aday Juan Jesus

Süper Lig'in ilk yarısında savunmadaki eksikler nedeniyle büyük sıkıntı yaşayan Fenerbahçe, stoper mevki için liste başına Juan Jesus'u yazdı.

 Juan Jesus bu sezon 1 karşılaşmada ilk 11'de sahaya çıktı.
Juan Jesus bu sezon 1 karşılaşmada ilk 11'de sahaya çıktı.

Hem oyuncunun menajeri hem de kulübü Roma ile yapılan ilk temasların ardından sarı-lacivertliler beklemeye geçti. Brezilyalı savunmacıyı sezon sonuna kadar kiralamayı hedefleyen Kanarya, İtalyan ekibiyle yapılacak sözleşmeye satın alma opsiyonu koydurmayı da planlıyor.

Fenerbahçe, Alpaslan için teklifini yaptı

Ersun Yanal’ın devre arasındaki transfer listesinde takımı güçlendirmek adına düşündüğü tek yerli olan Göztepe'nin 26 yaşındaki futbolcusu Alpaslan Öztürk için Fenerbahçe, kiralık teklifini iletti.

Alpaslan Öztürk bu sezon 13 karşılaşmada 3 gol kaydetti.
Alpaslan Öztürk bu sezon 13 karşılaşmada 3 gol kaydetti.

Göztepe’de geçen sezon ön libero pozisyonunda oynayan ancak bu sezon stoper bölgesinde görev yapan Alpaslan Öztürk, buradaki başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çekmişti. Stoper ve savunmanın önünde oynamasının yanı sıra sağ bek pozisyonunda da görev alabilen Alpaslan’ın bu çok yönlülüğü, teknik direktör Ersun Yanal’ın da dikkatini çekti. Yanal’ın devre arasındaki transfer listesinde takımı güçlendirmek adına düşündüğü tek yerli olan 26 yaşındaki futbolcu için Kanarya, kiralık teklifini iletti.

Aslan, Wanyama'nın peşinde

Galatasaray, devre arası transfer döneminde orta sahasını Tottenham'ın Kenyalı orta sahası Wanyama'yı alarak güçlendirmek istiyor. Transfer için Fatih Terim, futbolcuyu Jose Mourinho'dan istedi.

Wanyama bu sezon 125 dakika görev aldı
Wanyama bu sezon 125 dakika görev aldı

Fatih Terim kaybedilen puanların ardından devre arasına işaret ederken söylediği gibi de oldu. Cimbom ara transfer dönemine hızlı bir giriş yaptı. Monaco'dan eski oyuncusu Henry Onyekuru'yu, RB Leipzig'ten de Marcelo Saracchi'yi kiralayan sarı-kırmızılı ekibin yeni hedefi Victor Wanyama.

Trabzonspor'dan iki flaş transfer

İlk bombasını Ndiaye ile patlatan Trabzonspor, transferde gaza bastı. Kanatlarına seviye atlatmak isteyen Bordo-Mavililer, Mustapha Bundu ve Todor Nedelev

Mustapha Bundu 20 karşılaşmada 8 gol 4 asist üretti.
Mustapha Bundu 20 karşılaşmada 8 gol 4 asist üretti.

için çalışmalarını hızlandırdı. Aarhus’ta forma giyen Bundu için tüm şartlar zorlanırken, Plovdiv’de görev yapan Nedelev için de görüşmeler tüm hızıyla devam ediyor. Fırtına iki oyuncudan en az birini kadrosuna katmayı hedefliyor.