Didier Drogba: Galatasaray istesin bir yıl oynarım

Drogba eski takımı Galatasaray'ı ziyaret etti.
Drogba eski takımı Galatasaray'ı ziyaret etti.

Galatasaray'ın efsane ismi Didier Drogba verdiği röportajda dikkat çeken açıklamalara imzasını attı.

Sarı-kırmızılıların Yeni Malatyaspor'la oynadığı lig maçını tribünden takip etmek için İstanbul'a gelen Fildişi Sahilli eski yıldız Didier Drogba, TRT Spor'a konuştu.

Galatasaray'ın istemesi durumunda bir yıl daha futbol oynayabileceğini söyleyen deneyimli isim şunları dile getirdi:

  • Galatasaray isterse 1 sene daha çıkıp oynarım. Yeni Malatyaspor maçında sahaya çıktığım an formayı giyip oynayasım geldi. Taraftarı çok özlemişim. Fatih Terim'e 'İmparator' diyorum. O olmasaydı ben belki de Galatasaray'da oynayamayacaktım. DNA'larına işlemiş bir kazanma isteği ve arzusu... Nereye giderlerse gitsinler kazanma alışkanlıkları var. Oyuncuları çok iyi tanıması ve bazı şeyleri öngörmesi Fatih Terim'i diğerlerinden ayırıyor. Fatih Hoca'yla özel bir ilişkimiz var. Sürekli oyuncular hakkında konuşuyoruz. Benim resmi bir çalışma durumumun olmasına gerek yok. Yakında Türkiye'ye daha sık geleceğim.
"O golü unutamıyorum"
  • Real Madrid'e attığım golü de unutamıyorum. Stadyum patlayacak zannettim. Mourinho ile Chelsea'de beraberken 'O gol sayılsaydı kaybederdik, şükürler olsun ki gol değildi' dedi. Ancak o maçta Mourinho çok güzel bir taktik değişikliğine gitti ve kaybetmediler.