Dünya futbolunun yeni İbrahimovic'i 'Enes Ünal'

19 yaşındaki Ay-yıldızlı futbolcu Enes Ünal, Twente formasıyla çıktığı 7 maçta 7 gol attı. Hollanda basını milli futbolcumuzu Zlatan İbrahimovic’in gençliğine benzetti.

Bursaspor altyapısında yetişen Enes Ünal, 2015'te İngiliz devi Manchester City'ye transfer oldu. Bu sezon başında ise Hollanda ekibi Twente'ye kiralanan Enes Ünal, attığı gollerle adından söz ettirmeye başladı.
İngiltere macerası
6 Temmuz 2015'te Bursaspor'dan Manchester City'ye 3.2 milyon Euro bedelle transfer olan Enes Ünal, her geçen gün kendini biraz daha geliştirdi.
İngiltere macerası 6 Temmuz 2015'te Bursaspor'dan Manchester City'ye 3.2 milyon Euro bedelle transfer olan Enes Ünal, her geçen gün kendini biraz daha geliştirdi.
Tecrübe kazansın diye kiralandı
Sırasıyla Belçika ekibi Genk ve Hollanda kulübü NAC Breda'da kiralık olarak forma giyen Enes yaz döneminde Manchester City'ye döndü. İngiliz ekibi bu kez Enes'i bir yıllığına Twente'ye kiraladı.
Tecrübe kazansın diye kiralandı Sırasıyla Belçika ekibi Genk ve Hollanda kulübü NAC Breda'da kiralık olarak forma giyen Enes yaz döneminde Manchester City'ye döndü. İngiliz ekibi bu kez Enes'i bir yıllığına Twente'ye kiraladı.
Kısa sürede uyum sağladı
Twente'ye kısa sürede uyum sağlayan milli sporcu attığı gollerle adından söz ettirmeye başladı.
Kısa sürede uyum sağladı Twente'ye kısa sürede uyum sağlayan milli sporcu attığı gollerle adından söz ettirmeye başladı.
7 maç 7 gol
Çıktığı 7 maçta 7 gol atan Enes, 1 de asist yaptı.
7 maç 7 gol Çıktığı 7 maçta 7 gol atan Enes, 1 de asist yaptı.
Alkış topluyor
19 yaşındaki sporcumuzun ortaya koyduğu performans, Hollanda basınından da övgü topladı.
Alkış topluyor 19 yaşındaki sporcumuzun ortaya koyduğu performans, Hollanda basınından da övgü topladı.
Hollanda O’nu konuşuyor
Hollanda basını, Enes'i İsveçli Zlatan İbrahimovic'e benzetti.
Hollanda O’nu konuşuyor Hollanda basını, Enes'i İsveçli Zlatan İbrahimovic'e benzetti.