El Clasico'da fatura Arda'ya kesildi: Arda bu takımdan gitmeli

İspanya Birinci Futbol Ligi'nin (La Liga) 14. haftasında oynanan ve futbol dünyasında 'El Clasico' olarak adlandırılan maçta Barcelona, konuk ettiği Real Madrid ile 1-1 berabere kaldı. Maçın son dakikasında gelen golle galibiyeti kaçıran Barcelona'da fatura Arda Turan'a kesildi.

İlk yarısı 0-0 biten maçta Barcelona Luis Suarez'le 1-0 öne geçti. Mücadelenin 90. dakikasında Luka Modric'in sol kanattan yaptığı ortaya iyi yükselen Sergio Ramos mükemmel bir kafa vuruşuyla topu ağalara gönderdi ve maç 1-1 sona erdi.

Bu sonuçla, 26'sı La Liga'da olmak üzere yenilmezlik serisini 33 maça çıkaran Real Madrid, puanını 34'e yükseltti ve liderliğini sürdürdü. Barcelona ise puanını 28 yaptı ve ikinci sırada yer aldı.

Öte yandan Barcelona'da forma giyen Arda Turan, yedek başladığı karşılaşmada 78. dakikada Andre Gomes'in yerine oyuna dahil oldu.

- Arda bu takımdan gitmeli

Maçtan önce de Arda Turan'ı eleştiren ve Barcelona için yeterli bir oyuncu olmadığını savunan Katalanlar, Ramos'un kafa golünün faturasına Arda Turan'ı kesti. Arda Turan'ın maçın son dakikasında gereksiz bir faul yaptığı görüşünde birleşen Barcelona taraftarı, sosyal medya hesabından ateş püskürdü.