Eljif Elmas'a Süper Lig'den sürpriz talip

Süper Lig'e yeni çıkan Ankaragücü, Fenerbahçe'nin genç oyuncusu Eljif Elmas'ı istiyor.
Süper Lig'e yeni çıkan Ankaragücü, Fenerbahçe'nin genç oyuncusu Eljif Elmas'ı istiyor.

Spor Toto 1. Lig'de başarılı bir performans sergileyerek Süper Lig'e çıkan Ankaragücü, kalıcı olabilmek için iyi bir kadro kurmak istiyor. Transfer çalışmalarına başlayan İsmail Kartal Fenerbahçe'nin genç oyuncusu Eljif Elmas'ı istiyor.

Geçtiğimiz sezon Spor Toto 1. Lig'i 2. sırada tamamlayarak Süper Lig'e uzun bir aradan sonra geri dönen Ankaragücü, ligde kalıcı olmak için şimdiden çalışmalara başladı. Teknik Direktör İsmail Kartal, ayakları yere basan bir kadro kurmak için kolları sıvadı. Kartal'ın listesindeki ilk isim ise eski takımı Fenerbahçe'nin genç yıldızı Eljif Elmas.

Sarı lacivertlilerin 56 yaşındaki teknik adamı İsmail Kartal, eski takımı Fenerbahçe'nin oyuncularına göz dikti. Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre gelecek sezon için bir liste oluşturan tecrübeli teknik adamın, Fenerbahçe'nin geçen sezon başında Avrupa devlerinin elinden kaptığı Eljif Elmas'ı takımda görmek istiyor. Bu isteğini yöneticilere ileten Kartal'ın yanıt beklediği belirtilirken, Fenerbahçe'nin de bu teklife kiralık olarak sıcak bakabileceği aktarıldı.