Emre yine yerinde duramadı, hakeme küfretti!

​Emre, yine yerinde duramadı: hakeme küfretti!
​Emre, yine yerinde duramadı: hakeme küfretti!

Başakşehir, Süper Lig'in 20. haftasında Konyaspor'la 1-1 berabere kaldı. Maça kırmızı kart gören Emre Belözoğlu damga vurdu.Başakşehir, Süper Lig'in 20. haftasında Konyaspor'la 1-1 berabere kaldı. Maça kırmızı kart gören Emre Belözoğlu damga vurdu.

Süper Lig’in 20. haftasında Başakşehir, Konya deplasmanına konuk oldu. Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin berabere kaldığı haftada Başakşehir de modaya uydu. Maçın son dakikaları ise nefes kesti. 90+2’de Skubic’in kafa golüyle Konyaspor beraberliği yakaladı.

Karşılaşmanın bitimine kısa bir süre kala Medipol Başakşehir ceza sahasının hemen önünde Konyasporlu bir oyuncu yere düştü ve hakem Halis Özkahya faule hükmetti. Bu kararın ardından Emre Belözoğlu itirazdan sarı kart gördü, kararın ardından Halis Özkahya’ya eliyle tepki göstererek küfür eden tecrübeli oyuncu, ikinci sarıdan kırmızı kartla oyundan atıldı.

Tecrübeli futbolcu böylece haftaya oynanacak Fenerbahçe maçı öncesi cezalı duruma düştü. Emre’nin hakeme küfür ederek atılması sosyal medyada da gündem oldu. Twitter’da Emre’nin küfür ettiği anları paylaşılırken, 37 yaşındaki oyuncunun 1 maçtan daha fazla ceza alması gerektiği fikrinde birleşti.

❗️Medipol Başakşehir, Konya’da çok değerli iki puan bırakarak, liderliği tehlikeye soktu.

gztspor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()