Erik ten Hag'dan Ronaldo'ya sitem

Erik ten Hag'dan Ronaldo açıklaması
Erik ten Hag'dan Ronaldo açıklaması

Manchester United'ın yeni patronu Erik ten Hag, basın mensuplarına yaptığı açıklamada Ronaldo'nun durumundan bahsetti. Hollandalı teknik adam, Portekizli efsanenin transferine ilişkin bir gelişme olmadığını ve daha fazla beklemek istemediğini söyledi.

Gelecek sezon hazırlıklarına Avusturalya'da Erik ten Hag ile devam ettiren Manchester United'da Cristiano Ronaldo krizi devam ediyor.

  • Kırmızı-şeytanların Şampiyonlar Ligi'ne kalamamasından dolayı takımdan ayrılmak isteyen ve şu zamanlarda adı birçok Avrupa deviyle anılan Portekizli dünya yıldızının durumuna değinen Manchester United patronu Erik ten Hag, şu an için yeni bir gelişme olmadığını söyledi.

Basın mensuplarına açıklama yapan Hollandalı teknik adam, "Geçtiğimiz haftayla durum aynı. Onun için endişelenmiyoruz. Ronaldo'nun durumu için bu ifade doğru bir kelime değil. Şu anda takımdaki oyunculara odaklandım ve harika bir iş yapıyoruz. Ronaldo'nun takıma katılmasını bekleyemeyiz. Onu, sonrasında takıma adapte edeceğiz" dedi.

İngiliz basınına göreyse; Cristiano Ronaldo, Şampiyonlar Ligi oynamak için Chelsea, Bayern Münih ve İnter ile temas halinde...

  • Geçtiğimiz sezonun başında Juventus'tan ayrılıp efsanesi olduğu Manchester United'a gelen 37 yaşındaki futbolcu, 38 maçta süre alıp 24 gol - 3 asistlik performans sergiledi.