Eskişehirspor için kötü haber: 24 puanı daha silinebilir

​Eskişehirspor için kötü haber: 24 puanı daha silinebilir
​Eskişehirspor için kötü haber: 24 puanı daha silinebilir

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Sinan Özeçoğlu gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Sergen Yalçın'a hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Özeçoğlu, 3 puanlarının silinmesine ilişkin olarak; "24 puanımız daha silinebilir dedi."

"2 günden beri kulübümüz olağan olayların sürecinden geçiyor. Dün akşam saatlerinde federasyonun yaptığı toplantıda kulübümüzün 3 puanı silindi. Biz gerekli çalışmaları hukuki yoldan yapıyoruz. Mali verilerin hepsini vermemize rağmen geç kaldığımız için 3 puanımız silindi. Bu konuda hukukçularımız çalışmaya devam ediyor. 7 günlük itiraz süresi var. Bu 7 günlük itiraz süresinde itirazımızı gerçekleştireceğiz. Biz 13 Temmuz'da göreve başladık. Yaklaşık iki buçuk ay oldu. Göreve gelirken de ben Sayın Bakanımız Nabi Avcı ve İl Başkanımız Dündar Ünlü ile görüştükten sonra ve Ak Parti'ye güvenerek bu görevi kabul ettim. Daha sonraki süreçten sonra Bakanımız Nabi Avcı Kültür Bakanlığı'ndan ayrıldı. Ama Eskişehir bir o kadar da şanslı. Eskişehir milletvekilimiz, bu şehrin evladı Harun Karacan, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı oldu. Harun Karacan ile görüşmelerimiz devam ediyor. En son kendisi kulubü ziyaret etti. Bugün yine görüştük. Eskişehirspor'a maddi imkanları sağlamak için Harun Karacan da var gücüyle çalışıyor. Harun Karacan'ın kulübüme destek olacağına canı gönülden inanıyorum. Çünkü çalışmalarını sürdürüyor."

SERGEN YALÇIN'A TEŞEKKÜR

Sergen Yalçın'ın Eskişehirspor Teknik Direktörlüğü görevinden ayrılması ile ilgili de konuşan kulüp başkanı Sinan Özeçoğlu, şu ifadeleri kullandı:

"Yaklaşık bir hafta 10 gündür Sergen hocamızla görüşüyoruz. Sergen hocamızla Temmuz ayının sonunda anlaştık. Öncelerini tekrar etmeye gerek yok, işte takım geç toplandı, oydu, buydu. Bunlara gerek yok. Ben buradan Sergen hocamızın bizim takımımızın transfer cezası olmasına rağmen, takıma çalışmayı kabul etmesinden dolayı teşekkür ederim. Sergen Yalçın, Eskişehirspor'un büyük bir camia olduğunu bilerek, burada çalışmanın onun için bir gurur olduğunu bana söylemişti. Az önce yine görüştüm. 'Benim için Eskişehir'de olmak gururdu' dedi. Ondan dolayı da, bugüne kadar verdiği hizmetlerden ötürü Eskişehirspor Kulübü adına Sergen Yalçın'a da teşekkür ediyorum."