Fabri, Beşiktaş'taki favori oyuncularını açıkladı

Fabri'nin Beşiktaş'taki favori isimleri
Fabri'nin Beşiktaş'taki favori isimleri

Beşiktaş'ın başarılı İspanyol kalecisi Fabricio Ramirez, ülkesinde Türkiye'deki günleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

İspanya'nın saygın spor gazetelerinden Marca'ya konuşan Fabri, Beşiktaş'ı İspanyollara anlattı. Beşiktaş'ı İspanya'nın devleri ile bir tutan Fabri, geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Dinamo Kiev mağlubiyetinden "utanç verici" olarak bahsetti.

Beşiktaş'ta kendisini huzurlu hissettiğini dile getiren İspanyol file bekçisi, Beşiktaş'taki favori isimlerini de açıkladı.

İşte Beşiktaş'ın İspanyol file bekçisi Fabri'nin açıklamalarının satır başları;

TAKIM OYUNU

  • "Takımda kendimi bir savaşçı gibi hissediyorum. Bizim takımımızda kimse tek başına öne çıkmaz, kimsenin sahada birbirinden farkı yoktur. Karakterimiz bu. Burada Cristiano Ronaldo'lar ya da Messi'ler yok."

BARCELONA VE REAL MADRİD BENZETMESİ

  • "Beşiktaş Avrupa için rekabet eden, şampiyonluk için oynayan bir takım. İspanya'da Atlerico, Real Madrid ya da Barcelona'da oynamak gibi. Transfer olurken de kupa kazanma fikri beni çekti."

DİNAMO KİEV VE FİYASKO HAKEM

  • "’Kendimi sahada en güçsüz hissettiğim anlardı. Her şey çok iyi gidiyordu. 5 maçta yenilmemiştik. Dinamo Kiev maçı felaket oldu. Her şey çok ters gitti. Yapacak hiçbir şey yoktu. 6-0 kaybetmek utanç verici oldu."

KALİTE FARKI

  • "Arada ağırlıklı olarak taktiksel bir farktan söz edebiliriz. İspanya'da daha taktiksel ve titiz bir futbol oynanıyor. İspanya'da daha kaliteli kulüpler var. Burada ise oyuncular çok mücadele ediyor. Türkiye'de saha içindeki çaba çok önemli."

"HEDEFİM ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE ÇEYREK FİNAL"

  • "Burada olmaktan mutluyum. Doğrusunu söylemek gerekirse kendimi uzun yıllar burada görüyorum. Kısa vadedeki hedeflerim ise, Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynamak ve milli takıma seçilmek olabilir. Bence milli takım bir futbolcunun kariyerinde yaşayabileceği en güzel şey."

"PEPE, QUARESMA VE ADRİANO'YA HAYRANDIM"

  • "Beşiktaş'ta Pepe, Quaresma ve Adriano'yu çok beğeniyorum. Sürekli şampiyonluk kazanmaya alışmış isimler. Onları televizyonda izliyordum ve hayrandım. Şimdi ise takım arkadaşıyız."