Fatih Terim, 3 ismin kalemini kırdı

Akhisar deplasmanından 3-0 mağlup dönen Galatasaray'da maç boyunca Fatih Terim sıkıntılı ve sinirli görüntüsü ile dikkat çekti.
Akhisar deplasmanından 3-0 mağlup dönen Galatasaray'da maç boyunca Fatih Terim sıkıntılı ve sinirli görüntüsü ile dikkat çekti.

Akhisarspor'a alınan mağlubiyet sonrasında Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, maç sonunda yaptığı açıklamalarda bazı oyuncuları hedef alarak konuşmasının ardından bu isimlerin kim olduğu merak konusuydu. TVNET'te yayınlanan "Dört çarpı dört" programında tecrübeli teknik adamın açıklamalarını yorumlayan Mehmet Ayan, hedef alınan oyuncuların kimler olduğunu açıkladı.

Spor Toto Süper Lig'in 6. hafta mücadelesinde Akhisar deplasmanında konuk olan Galatasaray, hafta içi aldığı Lokomotiv Moskova zaferinin ardından 3-0 mağlup olarak taraftarını büyük hayal kırıklığına uğrattı.

Karşılaşma sonrasında yayıncı kuruluşa açıklama yapan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, mağlubiyetin hiçbir şekilde bahanesi olmadığına ve Lokomotiv Moskova zaferinin ardından bunun kabul edilemeyeceğine vurgu yaptı. Özellikle "deplasman fobisi" hakkında gelen bir soru üzerine, Galatasaray'da oynayan oyuncuların böyle bir anlayışı olamayacağını ve böyle düşünen futbolcuların Galatasaray ile işi olmadığını belirtti.

Fatih Terim'in oynanan futboldan duyduğu memnuniyetsizlik maç boyunda yüzünden okundu.
Fatih Terim'in oynanan futboldan duyduğu memnuniyetsizlik maç boyunda yüzünden okundu.

Fatih Terim'in maç sonunda konu ile alakalı yaptığı açıklama şu şekilde:

  • "Ne oluyor? Dışarıdaki çimler mi değişiyor, bir şey mi değişiyor. Her tarafta senin seyircin var. Galatasaray'a gelmiş bir oyuncu dışarıdan korkuyorsa, zaten enin burada işin yok. Öyle değil. Bir yorgunluk varsa, Akhisar'da olması lazım, senin konuşacak bir şeyin yok. Futbolun gereklerini yapmazsan, olmaz. Bunun deplasmanı yok. Allah nasip ederse, bunları halledeceğiz. Oyun içinde halledeceğiz, lig içinde halledeceğiz, Ocak'ta halledeceğiz. Ben her şeyi kabul ederim ama, Galatasaray mağlup olurken bunun hakkını verdikten sonra mağlup olacak, bunun dışındakilere itiraz ederim. Koca Galatasaray takımı ufak tefek bahanelere sığınmayacak. Yarın Porto'da gelip, Antalya'da 3 gün sonra oynayacağız. Eeee? Mağlubiyetler bazen hayır getirmeli, getirmezse götürür çünkü."
Fatih Terim'in açıklamalarını "Dört çarpı dört" programında yorumlayan Mehmet Ayan ise bu açıklamalarla hedef alınan oyuncuları şu ifadelerle açıkladı:

Mehmet Ayan
Mehmet Ayan
  • "Bence Fatih Terim, burada takım içinde birkaç isme mesaj gönderiyor. Ben bunların; Mariano, Sinan Gümüş ve Garry Rodrigues olduğunu düşünüyorum. Özellikle Garry Rodrigues'e çok kızmış."