Fatih Terim ayrılığı sonrası Arda Turan takımda kalacak mı? Karar verildi!

Burak Elmas, Arda Turan ve Fatih Terim
Burak Elmas, Arda Turan ve Fatih Terim

Takımın kaptanlarından olan ve Fatih Terim ile çok sıkı bir ilişkisi bulunan Arda Turan’ın Sarı-Kırmızılı kulüpteki geleceği de tartışılmaya başlandı. Sarı-Kırmızılı yönetimin ise Galatasaray ile yarım sezon daha sözleşmesi bulunan Arda Turan ile ilgili olumsuz bir düşüncesinin bulunmadığı ve 34 yaşındaki oyuncunun kontratının sonuna kadar takımda kalacağı öğrenildi.

Galatasaray 'da teknik direktör Fatih Terim'in görevine son verilmesinin ardından takımın kaptanlarından olan ve Terim ile çok sıkı bir ilişkisi bulunan Arda Turan'ın Sarı-Kırmızılı kulüpteki geleceği de tartışılmaya başlandı.

Arda Turan takımda kalıyor
Arda Turan takımda kalıyor

2020 yılının yazında Terim'in yoğun ısrarları neticesinde Sarı-Kırmızılı formayı yeniden giyen ve son dönemde deneyimli teknik adamla oldukça yakın bir dostluğu olan Arda'nın da takımdan ayrılabileceğine dair iddialar ortaya atılmıştı.

Yönetim ve Arda arasında bir sorun yok

Sarı-Kırmızılı yönetimin ise Galatasaray ile yarım sezon daha sözleşmesi bulunan Arda Turan ile ilgili olumsuz bir düşüncesinin bulunmadığı ve 34 yaşındaki oyuncunun kontratının sonuna kadar takımda kalacağı öğrenildi.

Fatih Terim'in de son dönemde teknik ekibinden biri gibi davrandığı Arda Turan ile yaptığı görüşmede, deneyimli futbolcudan takıma bu zorlu süreçte tecrübeleri ile destek olmasını istediği belirtiliyor.

Arda Turan ve Burak Elmas arasında bir sorun yok
Arda Turan ve Burak Elmas arasında bir sorun yok