Fatih Terim sessiz kalmadı! Ünal Aysal’ı bombaladı

​Fatih Terim sessiz kalmadı! Ünal Aysal’ı bombaladı
​Fatih Terim sessiz kalmadı! Ünal Aysal’ı bombaladı

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim kendisini eleştiren Ünal Aysal’a yanıt vermekte gecikmedi.

Galatasaray’da başkanlık seçimi 20 Ocak’ta gerçekleşecek. Genel kurul öncesinde Ünal Aysal açıklamalarda bulundu. TRT Spor’a konuşan Aysal, Fatih Terim’in imza töreni sırasında sarf ettiği cümlelere yanıt verdi.

“Nerede kalmıştık”

Terim’in imza töreninde, “Nerede kalmıştık derseniz, antrenmanda kalmıştık. Haberi orada almıştım hatırlarsanız" ifadelerini kullanmıştı.

Ünal Aysal, Fatih Terim ile arasındaki gerginliğin sebebini anlattı.
Ünal Aysal, Fatih Terim ile arasındaki gerginliğin sebebini anlattı.

Aysal yaptığı açıklamada, “Yakın çevreme anlattım ama, ilk kez açıklıyorum. Tartışma nasıl çıktı peki? Bigbang gibi bir anda oldu. 2013 senesinde ben Florya'ya uğradım. Uçağı beklettim, Florya'ya uğrayacağım dedim hoca ile görüşmek için. Hocanın milli takıma gideceği yönünde duyumlar alıyordum. Başkan olarak ilgilenmezseniz görevinizi yapmıyorsunuz demektir. Hocam böyle şeyler var dedim. Milli görev, çok ısrar ediyorlar, bana ihtiyaçları var dedi. 4 maç için yardımcı olacağım, ben Galatasaraylıyım, Galatasaray'da kalacağım dedi. Hocanın yanında Demirören'i aradım. Hocamıza 4 maç için izin vereceğiz ama hoca bizde kalıyor dedim. Demirören bir şaşırdı, biz böyle anlaşmamıştık dedi. Hocamız 4 maç sizde para almadan çalışacak, size yardımcı olacak dedim. Yok, o zaman, ben başkasına bakayım dedi ve telefonu kapattı. Ayrıldım oradan Bodrum'a gittim. Televizyonu bir açtım, bakmadığım bir kanalda imza töreni vardı. Herkes kravatları takmış, güle oynaya imzalar atılıyor. Fatih hoca da orada. Dökümanlar nerede diye espriler yapıyor. Kulüp başkanı olsanız, o akşam uykunuz kaçmaz mı? İşte Fatih hoca ile aramızda yaşanan sorun tam olarak bu. Bir daha da görüşmedik hocayla" dedi.

Aysal’ın açıklamalarına Fatih Terim, Twitter hesabından yanıt verdi.

İşte Terim’in açıklamaları:

Değerli Galatasaraylılar, bir süredir içimizdeki ve dışımızdaki bazı aktörlerin vesile olduğu, gerçek dışı iddia, yorum, haber ve ithamları duyuyorum. Tüm enerjimi, hevesimi, heyecanımı, başarı isteğimi ve emeğimi; ikinci sezon hazırlıkları için zorlu bir yola çıktığımız için takımımıza ayırıyor, boşa zaman harcamak istemiyorum. Herkesin içi rahat olsun.