Fatih Terim TFF Başkanlığını Düşünüyor

Fatih Terim
Fatih Terim

Galatasaray'ın efsane oyuncularından olan ve bu sezona kadar Fatih Terim'in yardımcılığını yapan Ümit Davala, GSTV'de katıldığı bir programda Fatih Terim'in ileride TFF başkanlığını düşündüğünü iddia etti.

Galatasaray'da uzun yıllar forma giyen ve futbolu bıraktıktan sonra bir dönem de Fatih Terim'in yardımcılığını yapan Ümit Davala, bu sezon başı teknik kadrodan ayrılma kararı almıştı. GSTV' de bir programa konuk olan eski Galatasaraylı, Fenerbahçe maçlarında yaşadığı anıların yanı sıra Fatih Terim'in TFF başkanı olmak istediğini dile getirdi.

Fatih Hocam TFF Başkanlığı istiyor.
Fatih Hocam TFF Başkanlığı istiyor.

Hocayı başkan görmek isteriz

Hem futbolcu hem de antrenör olarak çalıştığı Fatih Terim hakkında övgü dolu açıklamalar yapan Ümit Davala, "Fatih Hoca, Galatasaray için çabalıyor, iyi mücadele ediyor ama bana sorarsan Türk futbolunu yönetmesi lazım, sadece Galatasaray'ı değil. Türk futbolunda, federasyonda bir başkan olarak düşünülmeli. Zaten düşünülüyor, kendisi de düşündü. Hocamızı ileride oralarda görmek isteriz" ifadelerini kullandı.

Fatih Terim TFF Başkanlığına Doğru.
Fatih Terim TFF Başkanlığına Doğru.

Sadece TFF başkanlığı değil

Türk futbolunun en değerli teknik adamlarından biri olan Fatih Terim'in adı sadece TFF başkanlığı ile anılmamıştı. Geçtiğimiz senelerde Galatasaray başkanlığı için de adı geçen Terim, bazı kaynaklara göre bu duruma sıcak bakıyor.