Fatih Terim'den transfer açıklaması

Fatih Terim
Fatih Terim

Bucaspor karşılaşmasının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, transferle ilgili açıklamalarda bulundu.

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu rövanş maçında Galatasaray deplasmanda Bucaspor'a konuk oldu. İlk maçı sahasında 3-0 kazanan sarı-kırmızılı ekip, rövanş maçını da 0-3 kazanarak çeyrek finale yükseldi.

Maçtan sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Fatih Terim transfer hakkında da flaş ifadeler kullandı. İşte Fatih Terim'in açıklamaları:

  • "Olursa yeni oyuncu alacağız ama almak için transfer yapmayacağız. Devre arası kimse anormal transferler beklemez, kimse iyi oyuncularını vermek istemez. Ben de transferleri duyuyorum, bilmediklerimi de duyuyorum.Oyun arzumuzdan ve mücadele isteğimizden son derece memnunum. Skor olarak ve zaman zaman oyun olarak iyi gidiyoruz. Son 8'e kaldık. Bakalım yarın kura çekiminde ne olacak.. Lig daha çetin geçecek. Beraber oynama kültürümüzü artırdığımızda çok daha iyi şeyler olacaktır. Çok güzel bir kamp dönemi geçirdik ama yeterli değil."