Fatih Terim'den yönetime ikaz!

Fatih Terim'in yönetime ara transfer döneminde 1 santrafor 1 stoper katmamız gerekiyor dediği iddia edildi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in, yönetimle bir görüşme yaptığı ve ara transfer döneminin daha verimli kullanılmasını istediği belirtildi. Tecrübeli teknik adamın, "Bu kez geç kalmayalım, kadromuzu mutlaka 1 santrafor 1 de stoper katmamız lazım" dediği öğrenildi.

Yaz transfer döneminde forvet transferi yapmayan Galatasaray'da çalışmalar bitmedi. Bafetimbi Gomis'in ayrılığından sonra yönetimden forvet takviyesi beklenirken, sarı kırmızılı yönetimin transferi bitirememesi teknik direktör Fatih Terim'i ciddi bir sıkıntıya soktu. Yönetimle bir toplantı yapan tecrübeli hocanın, ara transfer döneminin çok daha verimli geçirilmesini istediği iddia edildi.

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre, Fatih Terim ara transfer dönemiyle alakalı, "Bu kez geç kalmayalım. Şampiyonluk yarışı çok çetin geçecek, kadromuza mutlaka 1 santrfor 1 de stoper katmamız lazım. Hatta düşünmediğimiz isimleri gönderebilirsek, bu sayı daha da artabilir" dediği ifade edildi.

Galatasaray yönetimi bu görüşmenin ardından transfer çalışması için kolları sıvadığı belirtildi. Sarı kırmızılıların yeni bir liste oluşturduğu, bu listede sezon sonunda sözleşmesi bitecek yıldızların olduğu ifade edildi. Kulüpleriyle yeni sözleşme imzalamayan futbolcuların bonservis ücreti düşeceği için, yönetim bu fırsatı göz önünde bulunduracağı öğrenildi.