Fatih Terim'in gece paylaşımı olay oldu

Fatih Terim'den olay paylaşım
Fatih Terim'den olay paylaşım

Galatasaray'da eski teknik direktör Fatih Terim, gece yarısında sosyal medya hesabından Galatasaray paylaşımı yaptı.

Galatasaray'ın eski teknik direktörü Fatih Terim, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Ayrılığı çok konuşulmuştu

Galatasaray'da geçtiğimiz sezonun ardından başkanlığa seçilen Burak Elmas, göreve başlar başlamaz Fatih Terim'i teknik direktör olarak duyurmuştu.

Sezon başında gençlik projesiyle yola çıkan Galatasaray'da işler yolunda gitmedi ve Terim ile yollar ayrıldı. Türkiye Kupası ve Süper Lig 'de alınan kötü sonuçların ardından Burak Elmas, Fatih Terim'le yolların ayrıldığını açıklamıştı. Terim'in yerine göreve Domenec Torrent getirilmişti.

Torrent'ten Terim'e gönderme

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent ise Fatih Terim'e büyük saygı duyduğunu ifade etti fakat Yunus Akgün ve Emre Akbaba üzerinden Terim'e göndermelerde bulundu.

Torrent, "Yunus Akgün'e bayılıyorum, maçtan sonra konuştum. Adana'da ne işi var? Bilmiyorum. Emre Akbaba, Alanyaspor 'da... Benim oyun sistemime çok uygun oyuncular. Hiçbir şey hediye edilmez, takıma döndükten sonra formayı kazanmalı. İzlediğim kadarıyla, çok güzel maçlar çıkarıyor. Önümüzdeki sene 4 Türk kuralı var, Yunus Akgün, Emre Akbaba... Kadroda olurlarsa, ilk 11'de oynayacak seviyede olurlar" ifadelerini kullandı.