Fatih Terim'in yeni sihirbazı

Sinan Gümüş
Sinan Gümüş

Sezon başında Igor Tudor ile kadro şans bulamayan ve gönderilecekler listesinde bulunan Sinan Gümüş, Fatih Terim'in takımın başına geçmesinden sonra adeta küllerinden doğdu.

Igor Tudor döneminde kadroya bile giremeyen ve taraftarın tepkili olduğu isimlerden biri olan Sinan Gümüş, Fatih Terim'in gelişi ile kötü günleri geride bıraktı. Fatih Terim'in, takımın başına geçmesinin ardından yedek kulübesindeki en büyük kozu olmayı başaran Sinan Gümüş, performansındaki gelişimini istatistiklere de taşımayı başardı.

Fatih Terim ile birlikte kariyerine yepyeni bir sayfa açan Sinan, Galatasaray'ın şampiyonluk yarışında kritik bir dönemeç olan Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasında skor 2-2'yken oyuna girdi ve galibiyeti getiren golü atarken, takımının liderliği kaybetmesinin önüne geçti.

TERİM ETKİSİ

Igor Tudor ile birlikte sadece Ziraat Türkiye Kupası ve Süper Ligde 5 karşılaşmada 217 dakika şans bulan Sinan Gümüş, ne gol ne de asist anlamında takımına katkı sağlayamazken, Fatih Terim ile birlikte bu tablo tamamen tersine döndü.

Terim'in takımın başına geçmesinin ardından performansında gözle görülür bir gelişim gözlenen 24 yaşındaki oyuncu, 18 karşılaşmaya çıkarken 7 gol ve 2 asist ile takımına katkı sağladı.

❗️Sinan Gümüş’ten altın gol

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()