FB TV'den heyecanlandıran Ben Arfa hamlesi

FB TV Ben Arfa hamlesi
FB TV Ben Arfa hamlesi

FB TV’nin bir taraftarın, “Ben Arfa ile prensipte anlaştık kaçta başlıyor?” paylaşımını beğenmesi taraftarları ayağa kaldırdı.

Hatem Ben Arfa konusunda bekleyiş sürüyor. PSG’nin sportif direktörü Antero Henrique önceki gün, “Arfa görüşmeler yapmak için Türkiye’ye gidecek. Başakşehir de ilgileniyor ancak en istekli kulüp F.Bahçe. Hatem görüşmelerden sonra kararını verecek” açıklamasını yapmıştı.

Bu haberin yankıları sürerken F.Bahçe TV’nin twitter hesabının dün bir taraftarın attığı “Ben Arfa ile prensipte anlaştık kaçta başlıyor?” şeklindeki tweeti beğenmesi sarı-lacivertli taraftarları daha da heyecanlandırdı. PSG’nin gözden çıkardığı 30 yaşındaki yıldıza F.Bahçe’nin 2 milyon avro imza parası ve 3.7 milyon avro garanti ücret önerdiği belirtiliyor.

Bugün son gün

Transfer sezonunun son güne giren Fransa'da bugün bir gelişme yaşanabilir. Fransız basını Aurier’i Tottenham’a, Krychowiak’ı WBA’ya yollamaya hazırlanan PSG’de F.Bahçe’nin gündeminde yer alan Ben Arfa konusunda henüz bir gelişme yaşanmadığını belirtti. Bu gece yarısına kadar her şeyin olabileceği de ifade edildi.