Fellaini Beşiktaş'a doğru

Morouane Fellaini
Morouane Fellaini

Daha önce Manchester United'da forma giyen Fellaini için temas kuran Beşiktaş, son atağıyla bu transferde diğer kulüplerin önüne geçti.

Beşiktaş, daha önce girişimlerde bulunduğu Manchester United'ın Belçikalı orta sahası Fellaini için tekrar atağa kalktı.

Hürriyet'in haberine göre; Fellaini'nin bu görüşmede İstanbul'a gelmeye sıcak baktığını Beşiktaşlı yöneticilere ilettiği ve Beşiktaş'ın bu transferde diğer kulüplerin önüne geçtiği kaydedildi.

UEFA ile yaptığı Finansal Fair Play anlaşması sezon sonu bitecek olan Beşiktaş kadro planlamasına şimdiden başlamış durumda. Öncelikle sözleşmesi sona erecek olan isimlerle ilgilenen Siyah-Beyazlılar gözünü Marouane Fellaini’ye çevirdi. Beşiktaş yönetiminin daha önce de temas kurduğu Belçikalı yıldızın menajeriyle yeni bir görüşme yaptığı ortaya çıktı. Bu görüşmenin olumlu geçtiği belirtildi.

İNGİLİZ BASINI DA YAZDI

İngiliz basını da birçok kulübün peşinden koştuğu Fellaini’nin transferinde Beşiktaş’ın bir adım önde olduğunu yazdı. 30 yaşındaki futbolcu geçtiğimiz günlerde kulübü M. United’tan gelen yeni sözleşme teklifini geri çevirmiş, bu da ayrılık yorumlarını güçlendirmişti.