Fenerbahçe, dünyaca ünlü teknik adamla gizlice sözleşme imzaladı!

Aykut Kocaman ve Aziz Yıldırım aynı karede.
Aykut Kocaman ve Aziz Yıldırım aynı karede.

Yeniden başkan adayı olduğunu açıklayan Aziz Yıldırım'ın en büyük projelerinden birinin alt yapı olduğu öne sürüldü. Söz konusu projenin başına geçecek Hollandalı teknik adamla geçtiğimiz günlerde anlaşmaya varıldığı belirtildi.

Milliyet Gazetesi Fenerbahçe Muhabiri Senad Ok, Aziz Yıldırım’ın yeniden başkan adayı olacağını açıklamasının ardından sarı lacivertli ekibin transfer yapılanmasına ilişkin çarpıcı bir istihbarat paylaştı.

Aziz Yıldırım’ın yeni bir alt yapı projesi hazırlığında bulunduğunu belirten Senad Ok, Hollandalı bir teknik adamın İstanbul’a geldiğini ve imzaların atıldığını öne sürdü. Ok ayrıca, bahsi geçen ismin dünyaca ünlü bir antrenör olduğunu iddia etti.

Fotoğraf: AA
Fotoğraf: AA

Senad Ok'un açıklamaları şu şekilde;

  • Fenerbahçe'de oyuncu transfer için kulübün sıfır zararla kapatması gerekiyor. Mevcut durumda 10 milyon euro zarar gözüküyor. Artan döviz kuru da bu rakamı değiştirebilir. Fenerbahçe Kulübü bu konuyla ilgili UEFA'ya gitti ve görüşme yaptı. Bu mevcut tabloda ne Aziz Yıldırım ne de Ali Koç'un yıldız transfer yapması zor. İik aday da alt yapıya yönelmiş durumda. İlk kez bir seçim yarışında alt yapı çalışması yapılıyor. Ali Koç'un açıklamalarına baktığımızda uzun vadeli planlar ve Barcelona kulübünün alt yapısının yapılacak bir iş birliği. Ama bu kısa vadede değil uzun vadede. Aziz Yıldırım'ın da alt yapı projesi var. Alt yapı sistemi tamamen değişecek. Bu yabancı bir isim olacak. Bu dünyaca ünlü teknik adam ile imzaların atıldığı ve İstanbul'a geldiği öğrenildi. 8-9 tane sahanın ve yen sezona yetişmesi için çaba gösterdikler belli oldu. Bu isim sadece Şekip bey ve Aziz Yıldırım biliyormuş. Bu ismin Hollandalı olduğu tahmin ediliyor.