Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor ve Sivasspor'un maçları hangi kanalda?

Avrupa'daki temsilcilerimiz bu akşam tur için sahaya çıkıyor
Avrupa'daki temsilcilerimiz bu akşam tur için sahaya çıkıyor

Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'ndeki temsilcilerimiz Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor ile Sivasspor, bu akşam tur için sahaya çıkıyor.

Avrupa'daki temsilcilerimiz Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor ve Sivasspor, gruplara kalma mücadelesi veriyor. Bu akşam Fenerbahçe ve Galatasaray Avrupa Ligi'nde, Trabzonspor ile Sivasspor ise Konferans Ligi'nde sahaya çıkacak. 4 maçın 3'ü şifresiz kanaldan izleyiciyle buluşacak.

Fenerbahçe avantajlı

Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Helsinki'yi 1-0 mağlup eden Fenerbahçe, skor avantajıyla Finlandiya'da. Saat 19.00'daki mücadele TV8'den yayınlanacak.

Galatasaray tur peşinde

Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda PSV'ye elenen, Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda St. Johnstone'ı saf dışı bırakan Galatasaray, gruplara kalmak için Randers karşısına çıkıyor. Deplasmandaki ilk maçta Danimarka ekibiyle 1-1 berabere kalan sarı kırmızılılar, Türk Telekom Stadı bakımda olduğu için rövanşı Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynayacak. 21.00'deki mücadele Smart Spor'dan (D Smart) izleyiciyle buluşacak.

Trabzonspor umutlu gitti

Konferans Ligi play-off turunda kupanın favorilerinden Roma ile eşleşen Trabzonspor, ilk maçta rakibine 2-1 kaybetmişti. Bordo mavililer, mağlup olmasına rağmen oynadığı futbolla alkış aldı. Bu umut ve özgüvenle İtalya'ya giden temsilcimiz, ilk karşılaşmadaki gibi iyi oynayarak, kazanmak ve tur atlamak istiyor. Roma - Trabzonspor maçı saat 20.00'de başlayacak ve ATV'den yayınlanacak.

Sivasspor, Kopenhag ile karşılaşacak

Konferans Ligi'nde gruplara kalma mücadelesi verecek diğer temsilcimiz ise Sivasspor. Kırmızı beyazlılar, ilk maçta 2-1 mağlup olduğu Danimarka ekibi Kopenhag'a konuk olacak. 20.00'de başlayacak zorlu mücadele TRT Spor'dan ekranlara gelecek.