"Fenerbahçe, Ronaldo ile anlaştı" iddiası

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo

Avrupa'nın önemli liglerinde transfer dönemi dün gece biterken, Fenerbahçe ile ilgili iddia gündem oldu. Maxi Gomez'i Trabzonspor'a kaptıran sarı lacivertlilerin, dünyaca ünlü yıldız Cristiano Ronaldo ile prensipte anlaştığı iddia edildi.

Santrfor arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, şu ana kadar görüştüğü isimlerden olumlu sonuç alamadı. Son olarak, prensipte anlaştığı Maxi Gomez'i de Trabzonspor'a kaptıran sarı lacivertliler, kadroya kaliteli bir golcü katmak için resmen seferberlik ilan etti.

Durum böyleyken, Ajansspor'un "Fenerbahçe, Ronaldo ile anlaştı" haberi gündeme bomba gibi düştü. Birçok futbolsever transferin imkansız olduğu görüşünde birleşse de, süperstarın isminin bir Türk takımıyla anılması bile taraftarları heyecanlandırmaya yetti.


Ronaldo sahada

Türkiye'de bu iddia konuşulurken, Cristiano Ronaldo, Manchester United'ın Leicester City deplasmanındaki maçına yedek olarak soyundu ve 68. dakikada oyuna girdi. Manchester United, mücadeleyi 23. dakikada Sancho'nun golüyle 1-0 kazanarak üst üste 3. galibiyetini aldı.