Fenerbahçe Samuel Eto'o için devrede: Ocak ayında kiralanabilir

​Fenerbahçe Samuel Eto'o için devrede: Ocak ayında kiralanabilir
​Fenerbahçe Samuel Eto'o için devrede: Ocak ayında kiralanabilir

Fenerbahçe, sezon sonu Antalyaspor ile sözleşmesi bitecek olan Eto'o'yu devre arasında kiralamak için harekete geçti.

Devre arasında ya da sezon sonunda Antalyaspor'dan ayrılmayı kafasına koyan Samuel Eto'o için Fenerbahçe devreye girdi.

Teknik Direktör Leonardo'nun ve Başkan Ali Şafak Öztürk'ün istifalarının ardından kaos yaşayan ve ağır borç yükü altında bulunan Antalyaspor'da kadroda bulunan yıldız oyuncuların da durumu belirsizliğini koruyor. Sezon sonu Antalyaspor ile sözleşmesi bitecek olan 36 yaşındaki Samuel Eto'o'nun Antalyaspor'dan ayrılmaya karar verdiği ve eski kulübü Mallorca'ya gitmeyi hedeflediği belirtildi. Ancak Fenerbahçe'nin aracılar vasıtasıyla Samuel Eto'o'yu gündemine almasının ardından işler değişti.

FENERBAHÇE 6 AYLIK KİRALAMAK İSTİYOR

Fenerbahçe, önce Ocak ayında Eto'o'yu 6 aylığına kiralayıp, sezon sonunda ise Antalyaspor yönetimiyle masaya oturup Eto'o'nun bonservini almak istiyor.

Yıldız golcünü ağır mali külfetinden kurtulmak isteyen Antalyaspor’un da Fenerbahçe’nin bu teklifine onay verebileceği gelen haberler arasında. Öte yandan Antalyaspor’dan en kuvvetli Başkan adayı olarak göze çarpan Sancar Biçikçi’nin de seçilmesi halinde, maddi krizden kurtulmak için başta Nasri ve Menez olmak bazı yıldızları elden çıkaracağı öğrenildi.