Fenerbahçe taraftarından tepki çeken Şenol Güneş tezahüratı

Fenerbahçe taraftarı
Fenerbahçe taraftarı

Süper Lig'in 30. haftasının kapanış mücadelesinde Fenerbahçe ile Antalyaspor karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın öncesinde Fenerbahçe taraftarları olaylı derbide yaralanan Şenol Güneş için küfürlü tezahüratlar yaptı.

Süper Lig'de 30. haftanın kapanış mücadelesinde Fenerbahçe ile Antalyaspor karşı karşıya geldi. Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan olaylı derbinin etkileri her iki camiada sürerken, Fenerbahçe taraftarı maç öncesinde ve esnasında Şenol Güneş'i hedef alan tezahüratlar yaptı.

Geçtiğimiz hafta perşembe günü Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş mücadelesinde Fenerbahçe ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Mücadele saha olayları nedeniyle tatil edilmiş ve Şenol Güneş'de olaylar sırasında kafasından yaralanmıştı.

Yaşanan olayların ardından Antalyaspor'a karşı Fenerbahçe'yi desteklemeye gelen taraftarlar Şenol Güneş hakkında küfürlü tezahüratlarda bulundu.

  • Sarı lacivertli taraftarlar küfürlü tezahüratların yanı sıra "Allah rahmet eylesin Şenol Güneş" ve "Şenol Güneş ölmedi kalbimizde yaşıyor" şeklinde tezahüratlarda da bulunurken, Beşiktaş taraftarı sosyal medya üzerinden bu tezahüratlara tepki gösterdi.