Fenerbahçe tarihine yakışmayacak hareket!

Fenerbahçeli oyuncular büyük üzüntü yaşadı.
Fenerbahçeli oyuncular büyük üzüntü yaşadı.

Fenerbahçe'nin Akhisarspor ile oynadığı ve 3-2 kaybettiği Türkiye Kupası finalinin 88. dakikasında ilginç anlar yaşandı. Muğdat'ın sakatlığı sebebiyle topu taca atan Akhisarlı futbolcular, Fenerbahçe oyuna başladığı anda topu kendilerine bekledi ancak olaylar çok farklı gelişti.

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Akhisarspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Rakibini 3-2 mağlup eden Akhisarspor, kupanın sahibi oldu.

Gecenin olayı ise maçın son bölümlerinde yaşandı. 88. dakikada Muğdat'ın sakatlığı sonrasında Ege temsilcisinin futbolcuları topu taca attı. Fenerbahçe oyuna başladığı anda topu kendilerine bekleyen Akhisarlı oyuncular büyük bir şok yaşadı.

Topu kendilerine bekleyen Akhisarlılar, Fenerbahçe'nin hücum etmesiyle adeta çılgına döndü. Ege temsilcisinin yedek kulübesi, rakip yedek kulübesine isyan ederken sahadaki futbolcular da sarı lacivertlilere "Topu neden bize vermiyorsunuz?" diye tepkilerini dile getirdi.

Akhisarspor takım kaptanı Caner Osmanpaşa maçın bitiş düdüğünün ardından “Pozisyonda topu bize atmadılar, bu da hırs ve motivasyon yarattı, belki de o hırsla yendik onları" ifadelerini kullandı.