Fenerbahçe'de ilk yolcu: Parma'ya gidiyor

Martin Skrtel, Antalyaspor maçının ardından üzülüyor.
Martin Skrtel, Antalyaspor maçının ardından üzülüyor.

Fenerbahçe'de sözleşmesi sezon sonu sona erecek olan Martin Skrtel, kariyerine Serie A'da devam etmeye hazırlanıyor. Slovak futbolcunun Parma'yla anlaştığı öne sürüldü.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Martin Skrtel’e yeni kontrat önermemeyi ve yollarını ayırmayı düşünüyor.

Kulüp bütçesinde tasarrufa gitmek amacıyla Slovak futbolcuyla nikah tazelemek istemeyen sarı lacivertli yönetim, bu kararı Martin Skrtel’e iletti. Menajeriyle iletişime geçen deneyimli stoperin kendine yeni takım bulması hiç zor olmadı.

  • 2019 yılında Liverpool’dan Fenerbahçe’ye gelen Martin Skrtel’in Parma’yla el sıkıştığı ve yeni durağının İtalya Serie A olacağı belirtildi.

DİĞER YOLCU NEUSTADTER

Gelecek sezon komple takımı yenileyecek olan Başkan Ali Koç’un Skrtel’i gözden çıkardığı belirtilirken, Fenerbahçe’nin Haziran’da kadro mühendisliği için ‘sil baştan’ diyeceği öğrenildi.

Defansta Serdar Aziz-Sadık Çiftpınar ikilisi haricinde Skrtel ve Neuestadter’e teşekkür etmeye hazırlanan sarı lacivertli kulübün Comolli aracılığıyla kalitesi tartışılmayacak yabancı stoperlerle görüştüğü ifade edilirken, lig biter bitmez Skrtel’in de tıpkı Bruno Alves gibi Parma’nın yolunu tutacağı bildirildi.