Fenerbahçe'de Nuri Şahin sesleri!

Nuri Şahin, 2017 yılında Türk Milli Takımı'nı bıraktığını açıklamıştı.

Almanya'nın önemli gazetelerinden Bild, Dortmund'un Nuri Şahin'den kulüp bulmasını istediğini yazdı. Haberde, ünlü futbolcuyla Fenerbahçe'nin de ilgilendiği kaydedildi.

Orta saha arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'de rota Nuri Şahin'e çevrildi. Sarı lacivertlilerin uzun süredir ilgilendiği oyuncuyla ilgili Alman basınından müjdeli haber geldi.

Almanya'nın önemli gazetelerinden biri olan Bild Gazetesi'nin haberine göre, Leipzing kadrosuna alınmayan Nuri Şahin'in satış listesine konulduğu yazdı. Haberde, gurbetçi oyuncunun kendisine kulüp bulmasının istendiği ve Fenerbahçe'nin teklif yaptığı belirtildi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu, orta sahaya mutlaka bir takviye yapmak istiyor. Hollandalı teknik adamın, bir dönem Feyenoord'da forma giyen Nuri Şahin'i yakından tanıdığı bilinirken, 4-3-3 sistemine geçiş yapmak isteyen Cocu'nun Nuri'yi mutlaka kadroda görmek istediği kaydedildi.

Borussia Dortmund ile 1 yıllık sözleşmesi kalan Nuri Şahin'in, başka talibi bulunmaması Fenerbahçe'yi avantajlı hale getirdi.

  • Nuri Şahin, kariyerinde Liverpool, Real Madrid ve Feyenoord gibi takımlarda forma giydi. En başarılı dönemini ise Dortmund’da geçirdi. Alman ekibiyle 274 maça çıkan başarılı oyuncu 26 gol atıp 49 asist yaptı. Nuri, Sarı siyahlılarda 2010-11 sezonunda Bundesliga şampiyonluğu, 2016-17’de ise Almanya Kupası zaferi yaşadı.

☀️🎱😀🏃🏻‍♂️⏱

Nuri Sahin (@nurisahin)'in paylaştığı bir gönderi ()