Fenerbahçe'de Topal gidiyor, o geliyor!

Fenerbahçe'de Topal gidiyor, o geliyor!
Fenerbahçe'de Topal gidiyor, o geliyor!

Geçtiğimiz ay bir program için yurt dışına giden Hasan Çetinkaya'ya ilginç bir transfer önerisi gelmişti. Önerilen Seko Fofana teknik heyet tarafından incelendi ve tam not aldı. Yönetim oyuncu için maddi şartları konuşmaya hazırlanıyor.

Geçen ay WyScout Forumu'na katılmak için Londra'ya giden Hasan Çetinkaya burada birçok görüşme gerçekleştirmişti. Yaptığı bir görüşmede kendisine Fofana adında Udinese'de oynayan bir futbolcu önerilmişti.

Çetinkaya'nın Fofana'yı teknik heyete söylediği ve olumlu yanıt aldığı ortaya çıktı. İtalya basınına oyuncu ile alakalı konuşan Çetinkaya, oyuncuyu tanımadığı fakat araştıracağını söylemişti.

Aykut Kocaman ve ekibi, genç oyuncuyla alakalı hazırlanan raporu inceleyip, maç görüntülerini izledikten sonra oyuncuya tam not verdi.

Mehmet Topal'ın bu sezon istenen performanstan uzak olması, 22 yaşındaki Fofana'nın Fenerbahçe'ye transferini güçlendiren bir diğer sebep.

Teknik ekibin ve yönetimin oyuncu hakkında kararlarını maddi şartları öğrendikten sonra vereceği öğrenildi.

Finansal Fair Play konusunda sıkıntıları olan Fenerbahçe, oyuncuyu kiralık olarak kadroya katmayı düşünürken, Udinese'nin kiralama konusuna sıcak bakması zor görünüyor. Fofana için verilen rakama göre pazarlık masasına oturulacak.