Fenerbahçe'den Diego Costa bombası: Yarış kızışacak

Fenerbahçe'den Diego Costa bombası: Yarış kızışacak​
Fenerbahçe'den Diego Costa bombası: Yarış kızışacak​

Beşiktaş'ın gündeminde olan Diego Costa için son olarak Fenerbahçe de devreye girdi.

Transfer çalışmalarını sessiz ve derinden yürüten Fenerbahçe, bu kapsamda Beşiktaş'ın da ilgilendiği Chelsea'nin yıldız golcüsü Diego Costa'yı 1 yıllığına kiralamak için girişimlere başladı.

Atletico Madrid'in transfer yasağı sebebiyle kadrosuna katamadığı Diego Costa için bonservis seçeneğini de göz önünde tutan sarı lacivertliler, Chelsea'den yanıt bekliyor.

Sezona çok kötü bir başlangıç yapan ve Avrupa Ligi'nden de elenen Fenerbahçe, transfer döneminin bitmesine 3 gün kala yılın bombasını patlatmak istiyor. Ada ekibi Chelsea, 28 yaşındaki yıldız forveti bonservisiyle birlikte elden çıkarmak istese de Fenerbahçe, 1 yıllık kiralamayı kabul ettirmek için Chelsea ile sıkı bir pazarlığa girdi.

Transfer dönemi boyunca adı birçok farklı kulüple anılan Diego Costa, uzun süre Beşiktaş'ın da gündeminde yer almış hatta Beşiktaşlı taraftarların Costa'ya Instagram üzerinden ‘Come to Beşiktaş’ mesajı atmaları gündem olmuştu.

Diego Costa'nın geçen sezon Chelsea formasıyla gösterdiği performans;

Chelsea teknik direktörü Antonio Conte ile bir türlü anlaşamayan Costa, kadro dışı bırakılmış ve Şampiyonlar Ligi kadrosunda da kendine yer bulamamıştı.