Fenerbahçe'nin koronavirüs test sonuçları belli oldu

Arşiv
Arşiv

Süper Lig'de kalan 8 hafta öncesi hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, düzenli olarak koronavirüs testi yaptırmaya devam ediyor. Sarı-lacivertliler, son test sonuçları da negatif çıktı.

Süper Lig'de koronavirüs salgını sonrası kaldığı yerden devam edecek lig öncesi hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'ye test yapılmıştı. Fenerbahçe'de koronavirüs test sonuçları belli oldu.

Sarı-lacivertli kulüp, futbolculara, teknik heyet ve idari heyete yapılan testin negatif çıktığını duyurdu.

Fenerbahçe'nin test sonucu açıklaması

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, "Dün Futbol A Takımımızın oyuncularına, teknik ve idari heyetine, TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Merkezi’nde bulunan personelimize yapılan COVID-19 PCR testinde tüm sonuçlar negatif çıkmıştır. Kamuoyunun bilgisine sunarız" ifadelerine yer verildi.

Toplamda 11 vakaya rastlanmıştı

Fenerbahçe'de pandemi sürecinde 20 Mart 2020 tarihinden bu yana bazı şubelerde vakalara rastlanmıştı. Futbol takımında 1 futbolcu ile 1 sağlık heyeti ve 2 idari çalışanı olmak üzere 4, basketbol şubesinden 2 basketbolcu, 1 teknik ekip çalışanı ve 2 idari personel olmak üzere 5, boks şubesinden 1 sporcu ve Genel Sekreter Burhan Kızılhan ile birlikte toplam 11 vakaya rastlanmıştı.