Fernando ve Feghouli kampa katılıyor

Galatasaray transferde sona yaklaştı.
Galatasaray transferde sona yaklaştı.

Galatasaray’ın anlaşmaya vardığı Fernando ve Feghouli’nin Avusturya kampına katılması bekleniyor.

Galatasaray transferde ikinci perdeyi açtı. Sarı-Kırmızılılar, sağ açık ve ön libero mevkisi için iki yıldız transferi daha bitirdi. Sağ kanada West Ham United’dan Sofiane Feghouli, orta sahaya da Manchester City’den Fernando’yu takviye etmeye hazırlanan Galatasaray Yönetimi, işi imza aşamasına getirdi ve sağlık kontrolleri için randevular alındı.

İki futbolcunun da yarından itibaren Galatasaray’ın Avusturya kampına katılacağı bildirildi. Hatta teknik patron Tudor’un, hem Feghouli hem de Fernando’nun ismini şimdiden ligin ilk haftası için 11’e yazdığı öğrenildi.

Transfer rekoru kıracaklar!

İlk etapta kadrosunu Gomis, Belhanda ve Maicon’la güçlendiren Galatasaray’ın kasasından 20 milyon Euro’ya yakın para çıkmıştı. Bu operasyon da Cim Bom’a pahalıya patlayacak. Sadece Feghouli ve Fernando’nun bonservis bedelinin 15 milyon Euro’yu bulması bekleniyor. Oyunculara ödenecek paralar ve bundan sonra gerçekleşecek takviyeler de düşünüldüğünde, Sarı-Kırmızılılar’ın bir transfer rekoruna imza atacağını tahmin etmek güç olmaz.

(Kaynak: Fanatik)