Fernando'nun kayinvalidesi Galatasaray hayranı çıktı

Galatasaray Fernando
Galatasaray Fernando

Galatasaray forması giyen Fernando Reges, kayınvalidesinin sarı kırmızılı taraftarlara hayran kaldığını söyledi. Fernando ayrıca, tek hayalinin taraftarları mutlu etmek olduğunu belirtti ve şampiyonluk sözü verdi.

Galatasaray’ın yeni transferi Fernando Reges, Galatasaray Dergisi’nin 170. sayısına konuk oldu.

Sarı kırmızılı ekibe transfer sürecine ve taraftarların sevgisine dair samimi açıklamalarda bulunan başarılı oyuncunun, özellikle ‘kayınvalide’ anektodu dikkat çekti.

Galatasaray taraftarının fantastik olduğunu belirten Fernando, kayınvalidesinin Türk Telekom Stadı’ndaki atmosfere hayran kaldığını belirtti.

Fotoğraf: Galatasaray Dergisi
Fotoğraf: Galatasaray Dergisi

Fernando, “Çok mükemmel bir taraftar grubuna sahip Galatasaray camiası. Kayınvalidem, mesela bundan önce oynadığım takımlarımda hep gelip beni seyretti, statta bulundu. Ama kendisinin de özel bir yorumu var. Gerçekten böyle bir taraftar grubunu hiçbir şekilde görmediğini söylüyor.” İfadelerini kullandı.

Hayalinin Galatasaray taraftarını mutlu etmek olduğunun da altını çizen Fernando, bu doğrultuda şampiyonluk için elinden geleni yapacağının sözünü verdi.

Fotoğraf: Galatasaray Dergisi
Fotoğraf: Galatasaray Dergisi

Brezilyalı oyuncu, “Tek hayalim onları mutlu etmek. Bunun için de sezon sonunda şampiyon olabilmek. Şampiyon olduğumuzda eminim ki onları çok mutlu edeceğiz.” şeklinde konuştu.