Ferudun Tankut: Beni eleştiren 13 yaşında bir çocuk çıktı

Ferudun Tankut 13 yaşındaki çocuk
Ferudun Tankut 13 yaşındaki çocuk

Takımın Beşiktaş maçı öncesinde yaptığı antrenmanı takip eden Ferudun Tankut, Latovlevici transferi hakkındaki eleştirilerle alakalı konuştu. Transfer hakkında kendisini eleştirenlerden birinin de 13 yaşında bir çocuk olduğunu aktardı.

Antrenmanı takip eden Kardemir Karabükspor Başkanı Ferudun Tankut, gazetecilere açıklama yaptı. Tankut, Kardemir Karabükspor'un antrenmanını takip ederken Süper Lig'in 4. haftasında oynayacakları Beşiktaş maçı ile ilgili açıklama yaptı. Beşiktaş'ın son iki sezonun şampiyonu olduğunu söyleyen başkan, zor bir maç olacağını ama Beşiktaş'ı evine yine eli boş göndereceklerini ifade etti.

Beşiktaş maçı ile ilgili açıklamalarını bitiren Başkan Tankut, Latovlevici'nin Galatasaray'a transferi konusuna değinerek, ''Latovlevici'yi biz aldığımızda Gençlerbirliği'nde fazla yer bulamamıştı. Ama bizde çok güzel maçlar çıkarttı. Galatasaray'dan gelen talep üzerine de şu saatten sonra reddetmemiz futbolcuda motivasyon eksikliği yaratır ve faydalanamayabiliriz diye düşündük" dedi ve oyuncunun transferinin gerçekleşmemesi halinde kendilerine yararı olmayacağını belirterek eski oyuncusuna başarılar diledi.

Latovlevici'nin 550 bin avro bonservis ücretinin düşük olduğu yönünde sosyal medyadaki eleştiriler hatırlatılması üzerine Başkan Tankut, "Eleştirenlerden birini ben aradım. 13 yaşında bir çocuk çıktı. Dolayısıyla 13 yaşındaki bir çocuğun anlayabileceği noktada bakarsak doğru" dedikten sonra bir yıl önce bedavaya alınan bir futbolcudan bahsettiklerini söyledi ve ekledi: "13 yaşında sosyal medyada yazan arkadaşlarımızın bakış açısıdır o. Yoksa 550 bin avro, 10 ay sonra sözleşmesi bitecek 31 yaşındaki bir futbolcu için gayet iyi bir ücret" diyerek bu konudaki beklentilerinin karşılandığını söyledi.