Feyenoord’tan flaş Robin van Persie açıklaması

Hollandalı yöneticiler açıklama yaptı.
Hollandalı yöneticiler açıklama yaptı.

Robin van Persie, Fenerbahçe’den ayrılıyor mu?

Feyenoord'dan Van Persie sözleri! Uzun süredir Feyenoord ile anılan Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Robin van Persie konusunda Hollanda'dan yeni açıklamalar geldi.

Feyenoord'un Real Sociedad ile oynadığı hazırlık maçının ardından açıklamalarda bulunan teknik direktör Giovanni van Bronckhorst ve takım kaptanı Karim El Ahmadi, Van Persie hakkında da konuştu.

Transfer gündemi ve Van Persie ile Berghuis hakkındaki soruları yanıtlayan teknik direktör Giovanni van Bronckhorst, ''Bu bir sır değil. Robin'in çok iyi bir oyuncu olduğunu biliyoruz. Gelmesi bizi çok memnun eder. Şu an eklenecek başka bir şey yok ama dediğim gibi onun gibi tecrübeli oyunculara her zaman kapımız açık'' ifadelerini kullandı.

Karim El Ahmadi de Van Persie konusunda kısa bir değerlendirme yaparken ''Belki de herkesin Van Persie gibi bir oyuncuyu takip etmesi takım adına iyi olur. Gelirse bizim daha iyi olmamızı sağlar'' dedi.

"Mahmut Uslu: Bonservisini öderlerse sorun yok...

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu da geçtiğimiz gün Robin van Persie'yi uygun bir teklif halinde satabileceklerinin sinyallerini verdi. Mahmut Uslu yaptığı açıklamada ''Van Persie'yle ilgili transfer haberleri yalan. Van Persie'nin sakatlığı dizinden. Adale değil. Bu hafta döner. 'İstiyorum.' diyor hocaları ama ben de çok şey istiyorum. Yıllık maaşı ve bonservisini ödeyebileceklerse bizim için sorun yok' dedi.

(Kaynak: Sporx)