Fikret Orman: Şenol Güneş görevinin başında

Fikret Orman, TÜFAD Metin Türel Antrenör Gelişim Semineri'nde konuşuyor.
Fikret Orman, TÜFAD Metin Türel Antrenör Gelişim Semineri'nde konuşuyor.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Şenol Güneş'in milli takımın başına geçeceği yönündeki haberleri sert bir dille yalanladı. Orman, deneyimli teknik adamın takımın başında olduğunu ifade etti ve göndermek gibi bir niyetlerinin olmadığının da altını çizdi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, teknik direktör Şenol Güneş’in görevinden ayrılacağı ve milli takımın başına geçeceği yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Bursaspor karşısında alınan 2-0’lık galibiyetin ardından yayıncı kuruluş beIN SPORTS’a telefonla bağlayan Fikret Orman, deneyimli çalıştırıcının takımın başında olduğunu ve kendilerinin de Şenol Güneş’i göndermek gibi bir niyeti olmadığını ifade etti.

  • Şenol Hoca'nın Bursaspor'da sözleşmesi bitti, biz ondan sonra görüştük. Şu an da milli takımın başında bir hoca var. Bugün de maçtaydı. Bizim hocamız da Beşiktaş'ın başında. Bunları konuşmanın doğru olduğunu düşünmüyorum. Şenol Hoca'nın sezon sonu sözleşmesi bitiyor. Benim de başkan olarak mayıs ayında kongrem var. Futbolda çok büyük bir ekonomi dönüyor. Sezon sonunda takımlar daralabilir. Şu an tamamen lige konsantre olduk. Lucescu oradan ayrılır, Şenol Hoca da oraya gitmek isteyebilir. Bunlar olabilecek şeyler. Bunu abartmaya gerek yok. Şu an böyle bir durum yok. Olabilir mi? Olabilir. Şenol Hoca görevinin başında olduğunu kendisi söyledi. Beşiktaş'ın hocasını gönderme gibi bir niyeti yok. Sezon sonu oturulur, konuşulur. Beşiktaş sözleşmesinin arkasında. Hocamız gitmek isterse başka bir dünya kulübüne de gidebilir. Kendisi o kalitede bir isim. Sezon sonu hocamız kalmak isterse biz de onunla yeniden sözleşme konuşuruz. Başkan seçilirsem tabii.