Beşiktaş'ta 4. Fikret Orman dönemi

Fikret Orman
Fikret Orman

Seçime tek aday olarak giren Fikret Orman, geçerli oyların 1911'ini alarak bir kez daha başkan seçildi.

BJK Akatlar Spor ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen seçime tek aday olarak giren Fikret Orman, geçerli oyların 1911'ini alarak bir kez daha başkan seçildi.

Saat 17.00'de sona eren ve 1994 üyenin katıldığı olağanüstü kongrede 1971 oy kullanılırken sandıklardan 18 geçersiz, 42 boş oy çıktı.

Beşiktaş'ta dördüncü dönemin geçirecek olan başkan Fikret Orman'ın listesinde şu isimler bulunuyor:

  • "Serdal Adalı, Ahmet Ürkmezgil, Umut Güner, Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Ahmet Kavalcı, Metin Albayrak, Hüseyin Yücel, Deniz Atalay, Hüseyin Mican, Cihat Kumuşoğlu, Erdal Karacan, Hakan Özköse, Candaş Tolga Işık, Melih Aydoğdu, Gökçe Meriçten"

Beşiktaş'ın olağan seçimli genel kurulu mayıs ayında yapılacak.

Bu gönderiyi Instagram'da gör

Başkanımız Fikret Orman’ın 4. Dönemi Başladı Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı, BJK Akatlar Spor Kompleksi’nde gerçekleştirildi. Açılışın ardından yapılan oylamayla Toplantı Divan Başkanlığına Şener Yurdakul seçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından oy verme işlemi saat 10.40’ta başladı. Konge Başkanı Şener Yurdakul, oy sayımı sonrasında 1971 oy kullanıldığını ve seçime tek aday olarak katılan Başkanımız Fikret Orman’a 1911 oy verildiğini açıkladı. Seçimde 42 boş oy atılırken 18 oy da geçersiz sayıldı. Başkanımız Fikret Orman, sonuçların ilan edilmesinden sonra yaptığı teşekkür konuşmasında şunları söyledi: “Tek başımıza seçime girsek de üyelerimiz Beşiktaş’a sahip çıktı ve oylarını kullandı. Tüm üyelerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Önümüzde zor bir süreç var. Görev süresi dolan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Beşiktaş’ın problemlerini çözmeye çalışacağız. Herkesi kucaklayacağız. Amacımız Beşiktaş’a hizmet etmek ve Beşiktaş’ın haklarını korumak. Kısa ve uzun vadeli planlarımız var.” Başkanımız Fikret Orman'ın 4. dönemi resmen başlamış oldu. İşte Başkanımız Fikret Orman yönetimindeki yeni Yönetim Kurulumuz: Başkan Fikret Orman Yönetim Kurulu Üyeleri Serdal Adalı Umut Güner Ahmet Ürkmezgil Deniz Atalay Hüseyin Yücel Ahmet Kavalcı Metin Albayrak Ahmet Cihat Kumuşoğlu Şafak Mahmutyazıcıoğlu Hüseyin Mican Hakan Özköse Erdal Karacan Gökçe Meriçten Candaş Tolga Işık Melih Aydoğdu #Beşiktaş

Beşiktaş JK 🏆 (@besiktas)'in paylaştığı bir gönderi ()