Futbolcular ve güzel eşleri

Oynadıkları futbol ve kazandıkları transfer paralarıyla her zaman dikkat çeken futbolcuların eşleri de kendileri gibi bir hayli ünlü.

Futbolcu olmak zor iş. Maçlar, deplasmanlar, kamplar vs. derken futbolcular ailelerine yeteri kadar vakit ayıramıyor. Futbolcu eşi olmaksa daha zor olmalı… İşte Türkiye'de ve dünyada tanınan 20 ünlü futbolcu eşi;
Işıl Reçber
Belki de Türkiye'de en çok tanınan isimlerin başında geliyor Rüştü Reçber'in hayat arkadaşı Işıl Reçber… Büyük bir aşkla evlenen çiftin iki çocuğu var. Aile yaşamıyla her zaman örnek gösterilen Işıl Hanım, aynı zamanda takı tasarımı ve moda ile yakından ilgileniyor. Işıl Reçber bir dönem, bir moda programında jürilik yapmıştı.
Işıl Reçber Belki de Türkiye'de en çok tanınan isimlerin başında geliyor Rüştü Reçber'in hayat arkadaşı Işıl Reçber… Büyük bir aşkla evlenen çiftin iki çocuğu var. Aile yaşamıyla her zaman örnek gösterilen Işıl Hanım, aynı zamanda takı tasarımı ve moda ile yakından ilgileniyor. Işıl Reçber bir dönem, bir moda programında jürilik yapmıştı.
Selda Topal
Fenerbahçe'nin yetenekli futbolcusu Mehmet Topal'ın eşi Selda Topal, daha çok yaptığı yardım faaliyetleriyle adından sıkça söz ettiriyor. Mehmet Topal'la evlenmeden önce Böbrek Vakfı Halkla İlişkiler Müdiresi olan Selda Hanım, zamanının büyük bölümünü hayır işlerine ayırıyor. Çiftin Mehmethan isimli bir oğlu var.
Selda Topal Fenerbahçe'nin yetenekli futbolcusu Mehmet Topal'ın eşi Selda Topal, daha çok yaptığı yardım faaliyetleriyle adından sıkça söz ettiriyor. Mehmet Topal'la evlenmeden önce Böbrek Vakfı Halkla İlişkiler Müdiresi olan Selda Hanım, zamanının büyük bölümünü hayır işlerine ayırıyor. Çiftin Mehmethan isimli bir oğlu var.
Derya Balta
Galatasaraylı Hakan Balta'nın eşi Derya Balta, sempatik davranışlarıyla dikkat çekiyor. Derya Hanım, eşinin hiçbir maçını kaçırmıyor ve tribünde sarı-kırmızılılara destek veriyor. Derya Balta aynı zamanda magazin basının da yakından takip ettiği bir isim.
Derya Balta Galatasaraylı Hakan Balta'nın eşi Derya Balta, sempatik davranışlarıyla dikkat çekiyor. Derya Hanım, eşinin hiçbir maçını kaçırmıyor ve tribünde sarı-kırmızılılara destek veriyor. Derya Balta aynı zamanda magazin basının da yakından takip ettiği bir isim.
Hatice Gönül
Fenerbahçeli Gökhan Gönül'ün eşi Hatice Gönül, özel hayatıyla dikkat çekmeyi sevmiyor. Fenerbahçe'nin maçlarını kaçırmayan Hatice Hanım, sarı-lacivertlilerin TT Arena'da Galatasaray'la oynadığı karşılaşmayı da tribünden takip ederek nasıl bir taraftar olduğu gösterdi. Gökhan-Hatice Gönül çiftinin tanışması ise bir hayli ilginç. Gökhan Gönül, Ankara'da bir kafede otururken bir kazaya şahit oluyor. Kaza geçiren araçta iki kişi görüyor ve hastaneye kaldırılmaları konusunda yardım ediyor. Bu kazanın ardından çiftin ilişkisi başlıyor. Çiftin Baran ve Kuzey isimli iki oğlu var.
Hatice Gönül Fenerbahçeli Gökhan Gönül'ün eşi Hatice Gönül, özel hayatıyla dikkat çekmeyi sevmiyor. Fenerbahçe'nin maçlarını kaçırmayan Hatice Hanım, sarı-lacivertlilerin TT Arena'da Galatasaray'la oynadığı karşılaşmayı da tribünden takip ederek nasıl bir taraftar olduğu gösterdi. Gökhan-Hatice Gönül çiftinin tanışması ise bir hayli ilginç. Gökhan Gönül, Ankara'da bir kafede otururken bir kazaya şahit oluyor. Kaza geçiren araçta iki kişi görüyor ve hastaneye kaldırılmaları konusunda yardım ediyor. Bu kazanın ardından çiftin ilişkisi başlıyor. Çiftin Baran ve Kuzey isimli iki oğlu var.
Yağmur Sarıoğlu
 

 Galatasaray'ın deneyimli futbolcusu Sabri Sarıoğlu'nun eşi Yağmur Sarıoğlu, son derece başarılı bir kadın. Uzun süreli eğitimin ardından Yağmur Hanım, kısa bir süre önce ikinci pilot olarak Atlas Global'de işe başladı. Her zaman kendi ayakları üzerinde durmaya çalıştığını söyleyen Yağmur Sarıoğlu ayrıca lüks araçlara olan tutkusuyla da tanınıyor.
Yağmur Sarıoğlu Galatasaray'ın deneyimli futbolcusu Sabri Sarıoğlu'nun eşi Yağmur Sarıoğlu, son derece başarılı bir kadın. Uzun süreli eğitimin ardından Yağmur Hanım, kısa bir süre önce ikinci pilot olarak Atlas Global'de işe başladı. Her zaman kendi ayakları üzerinde durmaya çalıştığını söyleyen Yağmur Sarıoğlu ayrıca lüks araçlara olan tutkusuyla da tanınıyor.
Zeynep Demirel
Fenerbahçeli Volkan Demirel'in eşi güzelliği ile dikkat çekiyor. 2009'da Belçika Miss Universal güzellik yarışmasında 15. olan Zeynep Hanım, 2010'da milli kaleci ile evlendi. Çiftin Yade isimli bir kızı var.
Zeynep Demirel Fenerbahçeli Volkan Demirel'in eşi güzelliği ile dikkat çekiyor. 2009'da Belçika Miss Universal güzellik yarışmasında 15. olan Zeynep Hanım, 2010'da milli kaleci ile evlendi. Çiftin Yade isimli bir kızı var.
Yolanthe Cabau 
Galatasaraylı futbolcu Wesley Sneijder'in eşi Yolanthe Cabau 1985 yılında İbiza'da dünyaya geldi. Babası İspanyol annesi Hollandalı olan Cabau, modellik ve oyunculuk yapıyor. Cabau, Türkiye'de de bir filmde rol aldı. 2010 yılında Sneijder ile evlenen Yolanthe Cabau yaklaşık 6 ay önce dünyaya bir erkek bebek getirdi.
Yolanthe Cabau Galatasaraylı futbolcu Wesley Sneijder'in eşi Yolanthe Cabau 1985 yılında İbiza'da dünyaya geldi. Babası İspanyol annesi Hollandalı olan Cabau, modellik ve oyunculuk yapıyor. Cabau, Türkiye'de de bir filmde rol aldı. 2010 yılında Sneijder ile evlenen Yolanthe Cabau yaklaşık 6 ay önce dünyaya bir erkek bebek getirdi.
Tuğba Belözoğlu
 

 Başakşehirsporlu Emre Belözoğlu, Tuğba Hanım'la 2 Ocak 2008'de dünya evine girdi. Mütevazi hayatıyla dikkat çeken Tuğba Belözoğlu, eşinin maçlarını kaçırmıyor.
Tuğba Belözoğlu Başakşehirsporlu Emre Belözoğlu, Tuğba Hanım'la 2 Ocak 2008'de dünya evine girdi. Mütevazi hayatıyla dikkat çeken Tuğba Belözoğlu, eşinin maçlarını kaçırmıyor.
Jelena Karleusa
Beşiktaşlı Tosic'in eşi Jelena Karleusa ülkesinde önemli bir pop şarkıcısı. 2008 yılında Tosic ile evlenen Karleusa, eşinin maçlarını tribünden takip etmeye çalışıyor. Sırp şarkıcı daha önce Tarkan'ın seslendirdiği Şımarık ve Şıkıdım şarkılarını Sırpça'ya uyarlamıştı.
Jelena Karleusa Beşiktaşlı Tosic'in eşi Jelena Karleusa ülkesinde önemli bir pop şarkıcısı. 2008 yılında Tosic ile evlenen Karleusa, eşinin maçlarını tribünden takip etmeye çalışıyor. Sırp şarkıcı daha önce Tarkan'ın seslendirdiği Şımarık ve Şıkıdım şarkılarını Sırpça'ya uyarlamıştı.
Daiane de Souza
Türkiye'de Alex de Souza kadar popüler olan eşi Daiane de Souza tam bir Türkiye aşığı. Vücudunda Türkiye dövmesi bulunan Daiane, Alex'in Fenerbahçe'de oynadığı 8 yıl boyunca hiçbir maçı kaçırmadı. Kendisine ait locada iç saha maçlarını izleyen Daiane, birçok deplasmanda da formasını giyip eşine destek oldu. İkisi kız biri erkek üç çocuğu olan çift 2010 yılında evlendi. Evlendiklerinde Alex 23, Daiane 16 yaşındaydı.
Daiane de Souza Türkiye'de Alex de Souza kadar popüler olan eşi Daiane de Souza tam bir Türkiye aşığı. Vücudunda Türkiye dövmesi bulunan Daiane, Alex'in Fenerbahçe'de oynadığı 8 yıl boyunca hiçbir maçı kaçırmadı. Kendisine ait locada iç saha maçlarını izleyen Daiane, birçok deplasmanda da formasını giyip eşine destek oldu. İkisi kız biri erkek üç çocuğu olan çift 2010 yılında evlendi. Evlendiklerinde Alex 23, Daiane 16 yaşındaydı.
Roberta Nagel
Roberta Nagel, bir dönem Galatasaray'da form giyen Felipe Melo'nun eşi. Çiftin üç çocuğu var. Ayrıca Melo'nun ilk evliliğinden de bir oğlu var. Nagel, eşinin tüm maçlarını çocuklarıyla birlikte takip ediyor. Ayrıca Nagel, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla da dikkat çekiyor.
Roberta Nagel Roberta Nagel, bir dönem Galatasaray'da form giyen Felipe Melo'nun eşi. Çiftin üç çocuğu var. Ayrıca Melo'nun ilk evliliğinden de bir oğlu var. Nagel, eşinin tüm maçlarını çocuklarıyla birlikte takip ediyor. Ayrıca Nagel, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla da dikkat çekiyor.
Victoria Beckham
1990'lı yıllarda fırtına gibi esen Spice Girls müzik grubunun üyesi olan Victoria Beckham, son yıllarda moda tasarımcılığına ağırlık verdi. İngiliz efsane futbolcu David Beckham ile 1999 yılında ilk bebeklerinin doğumundan dört ay sonra evlenen çift uzun yıllardır aile yaşantıları ile dikkat çekiyor. Çiftin dört çocuğu da sporla iç içe.
Victoria Beckham 1990'lı yıllarda fırtına gibi esen Spice Girls müzik grubunun üyesi olan Victoria Beckham, son yıllarda moda tasarımcılığına ağırlık verdi. İngiliz efsane futbolcu David Beckham ile 1999 yılında ilk bebeklerinin doğumundan dört ay sonra evlenen çift uzun yıllardır aile yaşantıları ile dikkat çekiyor. Çiftin dört çocuğu da sporla iç içe.
Helena Seger
Fransız ekibi PSG'de forma giyen Zlatan İbrahimovic'in eşi de son derece popüler biri. İsveçli eski manken Helena Seger, eşinden 11 yaş büyük. Seger, verdiği demeçlerde sürekli olarak yaş farkının kendileri için önemli olmadığını vurguluyor. Medyatik çiftin Vincent ve Maximilian isimli iki oğlu var. İbrahimovic çiftinin oğulları PSG alt yapısında top koşturuyor.
Helena Seger Fransız ekibi PSG'de forma giyen Zlatan İbrahimovic'in eşi de son derece popüler biri. İsveçli eski manken Helena Seger, eşinden 11 yaş büyük. Seger, verdiği demeçlerde sürekli olarak yaş farkının kendileri için önemli olmadığını vurguluyor. Medyatik çiftin Vincent ve Maximilian isimli iki oğlu var. İbrahimovic çiftinin oğulları PSG alt yapısında top koşturuyor.
Melissa Satta 
Melissa Satta, Gana asıllı Alman futbolcu Kevin Prince Boateng'in eşidir. Schalke 04'lü futbolcunun eşi, sunuculuk yapıyor. Boateng ile 2011'de evlenen Satta, Schalke 04 maçlarını kaçırmıyor.
Melissa Satta Melissa Satta, Gana asıllı Alman futbolcu Kevin Prince Boateng'in eşidir. Schalke 04'lü futbolcunun eşi, sunuculuk yapıyor. Boateng ile 2011'de evlenen Satta, Schalke 04 maçlarını kaçırmıyor.
Sara Carbonero 
Hem İspanya'da hem de dünyada en çok tanınan kadın spor spikerlerinden olan Sara Carbonero, sezon başında Real Madrid'ten Porto'ya transfer olan kaleci Iker Cassillas'ın sevgilisidir. Carbonero'nun Casillas'la yaptığı röportajlar ise her zaman dikkat çekmiştir.
Sara Carbonero Hem İspanya'da hem de dünyada en çok tanınan kadın spor spikerlerinden olan Sara Carbonero, sezon başında Real Madrid'ten Porto'ya transfer olan kaleci Iker Cassillas'ın sevgilisidir. Carbonero'nun Casillas'la yaptığı röportajlar ise her zaman dikkat çekmiştir.
Antonella Rocuzzo
Antonella Rocuzzo, Barcelona'nın yıldız futbolcusu Messi'nin sevgilisidir. 5 yaşından bu yana Messi'nin sevgilisi olan Rocuzzo da tribünlerin değişmezler isimlerinden. Evli olmayan çiftin Thiago Messi ve Mateo Messi isimli iki oğlu var.
Antonella Rocuzzo Antonella Rocuzzo, Barcelona'nın yıldız futbolcusu Messi'nin sevgilisidir. 5 yaşından bu yana Messi'nin sevgilisi olan Rocuzzo da tribünlerin değişmezler isimlerinden. Evli olmayan çiftin Thiago Messi ve Mateo Messi isimli iki oğlu var.
Alex Gerrard
İngiliz eski manken Alex Gerrard, Liverpool'dan Los Angeles Galaxy'ye transfer olan Steven Gerrad'ın eşidir. 2007'de evlenen çiftin Lilly-Ella Gerrard, Lexie Gerrard ve Lourdes Gerrard isimli üç çocuğu var.
Alex Gerrard İngiliz eski manken Alex Gerrard, Liverpool'dan Los Angeles Galaxy'ye transfer olan Steven Gerrad'ın eşidir. 2007'de evlenen çiftin Lilly-Ella Gerrard, Lexie Gerrard ve Lourdes Gerrard isimli üç çocuğu var.
Abbey Clancy 
Stoke City'nin golcü oyuncusu Peter Crouch'un eşi Abbey Clany neredeyse her maçta tribündeki yerini alıyor. 2011'de evlenen çiftin Sophia Ruby Crouch ve Liberty Rose Crouch isimli iki çocuğu var.
Abbey Clancy Stoke City'nin golcü oyuncusu Peter Crouch'un eşi Abbey Clany neredeyse her maçta tribündeki yerini alıyor. 2011'de evlenen çiftin Sophia Ruby Crouch ve Liberty Rose Crouch isimli iki çocuğu var.
Pilar Rubio 
Real Madrid'in yetenekli futbolcusu Sergio Ramos'un eşi Pilar Rubio, sunuculuk yapıyor. 2012'da dünya evine giren çift, sürekli olarak magazin gündeminde geniş yer buluyor.
Pilar Rubio Real Madrid'in yetenekli futbolcusu Sergio Ramos'un eşi Pilar Rubio, sunuculuk yapıyor. 2012'da dünya evine giren çift, sürekli olarak magazin gündeminde geniş yer buluyor.
Lorelei Taron
Rademal Falcao'nun eşi Lorelei Taron, ülkesi Arjantin'de önemli bir pop yıldızı. Yoğun çalışma şartlarına rağmen Taron, Chelsea'nin maçlarını kaçırmıyor. 2007'de evlenen çiftin Dominique Garcia Taron ve Desiree Garcia Taron isimli iki çocuğu var.
Lorelei Taron Rademal Falcao'nun eşi Lorelei Taron, ülkesi Arjantin'de önemli bir pop yıldızı. Yoğun çalışma şartlarına rağmen Taron, Chelsea'nin maçlarını kaçırmıyor. 2007'de evlenen çiftin Dominique Garcia Taron ve Desiree Garcia Taron isimli iki çocuğu var.