Galatasaray, Beşiktaş'ın ilgilendiği golcüye kancayı taktı!

Galatasay'ın, Beşikaş'ın da gündeminde olan Aboubakar ile ilgilendiği iddia edildi.
Galatasay'ın, Beşikaş'ın da gündeminde olan Aboubakar ile ilgilendiği iddia edildi.

Galatasaray'da Bafetimbi Gomis'in ayrılmasından sonra gözler forvet transferine çevrildi. Modeste ve Niasse ile ilgilenen ancak somut bir adım atamayan sarı kırmızılıların, bir dönem Beşiktaş forması giyen Kamerunlu golcü Vincent Aboubakar ile ilgilendiği iddia edildi.

Transfer döneminin kapanmasına az bir süre kala Galatasaray'da, forvet transferi hala sonuçlanmamış durumda. Modeste ve Niasse ile ilgilenen fakat tam olarak ilerleme kaydedemeyen sarı kırmızılıların, Beşiktaş'ta bir dönem kiralık olarak oynayan 26 yaşındaki forvet Vincent Aboubakar ile ilgilendiği iddia edildi.

Skorer'in yaptığı habere göre, Galatasaray'ın oyuncuyu kiralamak için çalışmalara başladığı ifade edilirken, Portekiz ekibinden nasıl bir cevap geleceği ise bilinmediği söylendi.

Portekiz kulübü Porto, daha önce de Beşiktaş'ın gündemine gelen Kamerunlu golcüyü kiralamaya sıcak bakmamıştı. Ancak Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olması sarı kırmızılıları avantajlı bir duruma getirdiği ifade edildi.

Galatasaray'ın, Vincent Aboubakar için 2.5 milyon avroyu gözden çıkardığı, golcü futbolcuya da 1 sene için 3 milyon avro önerileceği iddia edildi.