Galatasaray bitirdiği transferden vazgeçti!

Anthony Modeste
Anthony Modeste

Bafetimbi Gomis'i 6 milyon avro bonservisle Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Al Hilal'e gönderen Galatasaray'ın, gündemine aldığı bir diğer Fransız futbolcu Anthony Modeste'nin transferinin zora girdiği belirtildi. Fransız basınında yer alan haberlere göre yıldız oyuncunun Çin ekibi Tianjin Quanjian ile olan sözleşmesini haksız yere feshettiği ve sarı kırmızılı kulübün riskli olacak bu transferden vazgeçtiği ifade edildi.

Galatasaray'ın Anthony Modeste transferinde işler karıştı. Sarı kırmızılıların kadrosuna katmak için görüşmelerde bulunduğu Fransız yıldızın Çin kulübüyle olan sözleşmesini haksız bir şekilde feshettiği ortaya çıktı.

Çin Süper Ligi takımlarından Quanjian forması giyen Fransız forvet Anthony Modeste ile prensip anlaşmasına varılmasına rağmen sarı kırmızılılar, ileride yaşanabilecek hukuki sorunları düşünerek bu transferi rafa kaldırdı.

Arşiv
Arşiv

Fransız basınının son dakika olarak geçtiği habere göre; Galatasaray yönetimi, oyuncunun bu durumundan dolayı riske girmek istemiyor. FIFA'ya başvuran oyuncunun transferi için ret kararının çıkabilecek olmasından çekinen sarı kırmızılılar, forvet için yeni bir ismi gündeme aldı.

Bu gönderiyi Instagram'da gör

Game day 🙌🏿👌🏿🦁

Diafra Sakho (@iamdiafrasakho)'in paylaştığı bir gönderi ()