Galatasaray, Carvalho ve Gueye'yi aynı anda bitirmek istiyor

Galatasaray'da hareketli saatler
Galatasaray'da hareketli saatler

Gelecek sezona iddialı bir kadroyla giriş yapmak isteyen Galatasaray, orta sahadaki eksikleri tamamlamak için hem Idrissa Gueye'yi hem de William Carvalho'yu kadrosuna katacak.

Sergio Oliviera’yı kadrosuna katan Galatasaray’da orta saha hattına en az iki takviye birden yapılacak. William Carvalho ile uzun süredir görüşen Galatasaray’ın, orta saha için Idrissa Gueye’yi ön plana aldığı bilgisi öne çıkmıştı.

Formayı giymek istememesi Galatasaray'a yaradı

12 Temmuz’da izinden dönenecek olan Gueye, hemen PSG ile görüşecek. Geçen yıl LBGT tişörtü giymediği için tepki gören Gueye’nin bu tavrı Avrupa piyasasındaki durumuna darbe vururken, transferi Galatasaray adına daha olası hale getirdi. Sebebi ise PSG’nin Gueye’yi bu olay nedeniyle bedelsiz kiralık göndermesi ya da yolları ayırmayı planlıyor.

Carvalho için tüm şartlar zorlanıyor

Carvalho’yu da kadrosuna katmak isteyen Galatasaray’da Okan Buruk, iki futbolcunun alınmasını onayladı. Orta sahadaki kaliteyi arttırmak isteyen Galatasaray, Real Betis ile önümüzdeki hafta bonservis pazarlığına oturup Carvalho’yu da ikna etmeye çalışacak.

  • Okan Buruk da Carvalho’yu orta sahanın birçok bölgesinde kullanabileceğini dile getirip uygun şartların oluşması halinde Oliviera-Carvalho-Gueye üçlüsünün orta sahada önemli işler yapacağını belirtti.