Galatasaray ile Gomis arasında bir deprem daha!

Galatasaray ile Gomis arasında sular durulmuyor.
Galatasaray ile Gomis arasında sular durulmuyor.

Galatasaray'da Bafetimbi Gomis ile yönetim arasındaki sular bir türlü durulmak bilmiyor. Süper Kupa'da, Akhisarspor'a karşı oynadığı oyunla okların hedefine yerleşen ve son penaltıyı kaçıran Fransız golcünün zam isteğine sert bir cevap veren yönetim, "Kötü sezon geçirseydin ücretinde indirim mi yapacaktın?" dediği iddia edildi.

Geçtiğimiz pazar günü Süper Kupa'yı kaybeden Galatasaray, faturayı son penaltıyı atamayan Fransız golcü Bafetimbi Gomis'e kesti.

Sarı kırmızılı yöneticiler, takım içerisinde huzursuzluk yarattığını düşündükleri deneyimli golcüyle yaşanan süreci anlattılar.

İşte Sabah Gazetesi'nin haberine göre, 33 yaşındaki golcü ile yönetim arasında geçen ilginç diyalog:

  • "Şampiyon olmamızın hemen ardından Gomis bizimle görüştü ve '29 gol attım, zam istiyorum' dedi. Biz de 'Seni kaleci olarak almadık! Gol atman için transfer ettik zaten!" cevabını verdik. Menajeri de oyuncusunun 2020'de bitecek sözleşmesini bir yıl daha uzatmamızı istedi. 40 yaşına kadar bizde mi oynayacak! Gomis için geçen sezon kulüp 50 milyon TL'den fazla ödeme yaptı. Zam isteyen Gomis'e 'Eğer kötü bir sezon geçirseydin ve az gol atsaydın ücretinde indirime gidecek miydin?' sorusunu sorduk. O ise 'Futbolda her zaman almak vardır' cevabını verdi.''

Mutlu yıllar @bafetimbigomis! 🎂

Galatasaray (@galatasaray)'in paylaştığı bir gönderi ()