Galatasaray maçında Ronaldo'nun rekoru kırıldı

Iker Casillas, Galatasaray maçı  öncesinde ısınıyor.
Iker Casillas, Galatasaray maçı öncesinde ısınıyor.

Porto'nun 37 yaşındaki İspanyol kalecisi Iker Casillas, Cristiano Ronaldo'dan sonra Şampiyonlar Ligi'nde 100 maç kazanan ikinci futbolcu olarak tarihe geçti.

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'nun 6. ve son haftası, 2 maçla tamamlandı. Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki en önemli organizasyonunda mücadele eden tek Türk temsilcisi Galatasaray, sahasında Porto'ya 3-2 yenildi.

Sarı-kırmızılıların gollerini, 45 1'inci dakikada Feghouli (penaltıdan) ve 65. dakikada Eren Derdiyok attı. Porto'nun golleri ise Felipe, Marega (penaltıdan) ve Sergio Oliveira'dan geldi.

  • Porto'nun 37 yaşındaki İspanyol kalecisi Casillas, Cristiano Ronaldo'dan sonra Şampiyonlar Ligi'nde 100 maç kazanan ikinci futbolcu olarak kayıtlara geçti.

Casillas kontrol ettiği topun ardından oyunu başlatmaya hazırlanıyor.
Casillas kontrol ettiği topun ardından oyunu başlatmaya hazırlanıyor.

D Grubu'nun diğer karşılaşmasında Schalke 04, ağırladığı Lokomotiv Moskova'yı Schöpf'ün 90+1'inci dakikadaki golüyle 1-0 mağlup etti.

Böylece Porto'nun lider, Schalke 04'ün ise 2'nci olarak son 16 turuna yükselmeyi daha önce garantilediği D Grubu'nu 3. sırada bitiren takım Galatasaray oldu. Galatasaray yoluna, UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda devam edecek.

Bu gönderiyi Instagram'da gör

🦁 Galatasaray yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek...

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()