Galatasaray sürpriz forvetini Trabzon'da buldu

Türkiye - Rusya
Türkiye - Rusya

B Ligi 2. Grup'ta Türkiye ile Rusya karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk dakikalarında geri düşen Milli Takım, son zamanlarda Galatasaray'da şans bulamayan Serdar Aziz ile eşitliği yakaladı. 43. dakikada gelişen bir kanat akınında geri dönen topa muazzam bir vuruş yapan tecrübeli stoper, sosyal medyada taraftarın takdirini topladı. Bu durumu "Galatasaray yeni forvetini buldu"şeklinde yorumlayanlar oldu.

UEFA Uluslar Ligi'nde ilk maçına çıkan Türkiye, B Ligi Grup 2'de Rusya ile karşı karşıya geldi. ilk yarının 13. dakikasında geriye düşen A Milliler, 43. dakikada Serdar Aziz ile karşılık verdi. Savunmadan dönen topa oldukça düzgün bir vuruş yapan Galatasaraylı stoper, sosyal medya sarı kırmızılı taraftarların takdirini topladı. Öte yandan bu durum birçok taraftar tarafından "Galatasaray yeni forvetini buldu" şeklinde yorumlandı. Bu golle soyunma odasına moralli giden Milli Takım, ikinci yarının hemen başında Rusların golüne engel olamadı.

Müsabakaya tutuk başlayan Milli Takım çok geçmeden kalesinde golü gördü. Gol sonrasında daha iştahlı bir oyun sergileyen Milliler, ilk yarının sonlarına doğru bir kanat akınında dönen topla buluşan Serdar Aziz ile eşitliği yakaladı.

Galatasaraylı stoperin gol vuruşu sosyal medyada sarı kırmızılı taraftarın dikkatini çekti. Transfer dönemini forvet transferi yapmadan kapatan sarı kırmızılı camiada taraftar, bu akşam tepkisini ilginç bir şekilde dile getirdi.

İleri uçta tek seçenek olan Eren Derdiyok'u yetersiz gören Galatasaray taraftarı, son haftalarda Fatih Terim'in forma şansı vermediği Serdar Aziz'in gol atması üzerine sosyal medyada ilginç bir fikir ortaya attı. 27 yaşındaki stoperin gol esnasında yaptığı gelişine vuruşu Galatasaray'da yapacak oyuncu olmadığının altını çizen taraftar, Serdar Aziz'in forvet olarak kullanılabileceğini belirtti.

Bu gönderiyi Instagram'da gör

❗ Milliler, Trabzon'da tatsız başladı...

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()