Galatasaray'a Brezilyalı stoper

Marcao'nun Chaves'teki mevcut sözleşmesi 2022 yılında tamamlanıyor.
Marcao'nun Chaves'teki mevcut sözleşmesi 2022 yılında tamamlanıyor.

Milli futbolcu Serdar Aziz ile yollarını ayırmaya hazırlanan Galatasaray'ın, Chaves forması giyen Marcao ile anlaşma sağladığı ifade ediliyor.

Devre arası transfer dönemi için defans oyuncusu arayışı içerisinde bulunan Galatasaray, bu transferde mutlu sona ulaştı.

Bip Spor'un haberine göre sarı-kırmızılılar, Portekiz Ligi ekiplerinden Chaves'te oynayan Marcao olarak da bilinen Marcos do Nascimento Teixeira ile yaptığı görüşmelerde olumlu yanıt aldı.

  • Galatasaray'ın bu transfer karşılığında Chaves'e 3,5 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği kaydedilirken, oyuncunun da 11 Ocak Cuma günü İstanbul'da olmasının beklendiği kaydedildi.

Marcao kimdir?

Profesyonel futbol kariyerine Brezilya ekiplerinden Guaratingueta'da başlayan 22 yaşındaki savunmacı, 2015'te Atletico Paranaense'ye transfer oldu. 2017'de Rio Ave'ye geçen Marcao, geçtiğimiz sezon başında da Chaves forması giymeye başladı.

Serdar Aziz ile yollar ayrılacak

Galatasaray'da sakatlığı nedeniyle Sivasspor maçında forma giymeyen Serdar Aziz'in ertesi gün tatile gitmesi, teknik direktör Fatih Terim'i kızdırmış ve oyuncuyla yolların ayrılmasına karar verilmişti. Sarı-kırmızılı takımda Serdar Aziz'in yerine stoper arayışı başlamıştı.