Galatasaray'a ikinci Tudor şoku!

Igor Tudor
Igor Tudor

Igor Tudor, Galatasaray'a ikinci bir dava açmaya hazırlanıyor. Hırvat teknik adam, sözleşmesinde prim maddelerini kullanmak için harekete geçti.

Fatih Terim öncesi Galatasaray'ı çalıştıran Igor Tudor, 7.5 milyon liralık alacak davası açmıştı. Hırvat teknik adamın sezon sonu için de bir planı olduğu iddia edildi.

Akşam Gazetesi’nde yer alan habere göre; sözleşmesinde, "Şampiyonluk primi 500 bin avrodur. Şampiyonlar Ligi'ne kalınması durumunda 400 bin euroluk prim almaya hak kazanacaktır" maddesi bulunan Tudor'un sezon sonu bir dava daha açabileceği kulübe iletildi.

Fotoğraf: İhlas
Fotoğraf: İhlas

Hırvat teknik adamın avukatının gönderdiği uyarı mektubunda, "Galatasaray'ın başarısında müvekkilimin başarısı göz ardı edilemez. Sezon sonunda yeni davalarla yüz yüze kalmamak açısından sizi anlaşmaya davet ediyorum" dediği iddia edildi.

Öte yandan Türkiye'den ayrıldıktan sonra Antalyaspor, Alanyaspor ve Konyaspor'dan teklif aldığını belirten Tudor'un Semih Kaya Sparta Prag'dan da teklif aldığı ve Prag'a gitmeye sıcak baktığı öğrenildi.