Galatasaray'a imza atmaya geliyor: 4 yıllık anlaşma

Galatasaray'a imza atmaya geliyor: 4 yıllık anlaşma​
Galatasaray'a imza atmaya geliyor: 4 yıllık anlaşma​

Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün'ün transferi için Fas Milli Takımı kampına kadar gittiği Younes Belhanda ile 4 yıllık ön protokol imzalandığı ortaya çıktı. Sarı kırmızılılar 27 yaşındaki futbolcunun kulübünü bonservis konusunda ikna ederse yıldız oyuncunun kampa yetişmesi bekleniyor.

Galatasaray, uzun yıllardır adı Türk takımlarıyla anılan Younes Belhanda transferini bitirmeye çok yaklaştı.

Sarı kırmızılıların sportif direktörü Cenk Ergün'ün önceki günlerde Fas Milli Takımı kampına giderek yıldız oyuncuyla görüştüğü ve 4 yıllık ön protokol yaptığı öğrenildi. Fransız basınından RMC Sport'ta da Galatasaray'ın futbolcu için en ciddi teklifi veren takım olduğu ifade edildi.

Oyuncunun kulübü Dinamo Kiev'in yüksek bonservis bedeli talep etmesi sebebiyle transferin süresinin uzadığı ifade edilirken Belhanda'nın menajeri aracılığıyla Ukrayna kulübüne ayrılık isteğini ilettiği belirtildi.

Galatasaray'ın bonservisine 4 milyon euro teklif ettiği Belhanda için kulübü Kiev'in 7 milyon euro talep ettiği ve kısa süre içerisinde orta yolun bulunacağı aktarıldı.

Bu sezon Fransa Lig 1 takımlarından Nice'te kiralık forma giyen Belhanda, 36 resmi maçta 3 gol atarken 7 de asist yapma başarısı gösterdi.